Nepravilen položaj postelje pogosto povzroča težave, kot so kronično pomanjkanje energije, jutranja utrujenost, okorelost in občutek, kot bi delali vso noč, kar slabi imunski sistem, to pa omogoča razvoj bolezni. Med spanjem se namreč telo obnavlja in popravlja, če je preobremenjeno, pa obnove ni.

Prekinjeni procesi za obnovo in celjenje

Imunski sistem, naš edini zdravnik, ki nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami ter nenadzorovano rastjo nenormalnih, na primer rakavih celic, ne dobi dovolj energije in zato prekine procese, potrebne za obnovo in celjenje. Dejstvo je tudi, da je današnje življenje vse hitrejše, zaradi česar živimo v bolj stresnem, pa tudi klimatsko in elektrosmogno spremenjenem okolju kot nekdaj in ima vsaka manjša nepravilnost ustrezno večjo težo.

Pogoste težave nepravilnih položajev ležišč: motnje spanja zlasti med drugo in četrto uro zjutraj, pogosti jutranji glavoboli, obračanje v postelji (otroci), prehladi, težave z dihali, občutek stiskanja, alergije, težave z nogami, s sklepi, hrbtenico, motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči), naraščanje srčnega pulza, depresije, bolečine v določeni strani telesa, pa tudi rakava obolenja. Tudi sevanja podvodnih tokov, hartmanove mreže, različno vplivajo na ljudi. Nekatera sevanja vplivajo predvsem na spanje, druga na žleze in organe, so pa tudi kombinacije teh sevanj.

Vzrok težav se pogosto skriva v spalnici

V praksi se vzrok vseh teh težav pogosto skriva doma – v spalnici. Med spanjem je naše telo bolj izpostavljeno nekaterim stalnim sevanjem podvodnih tokov, hartmanove mreže, kozmičnih, pa tudi sevanjem elektrosmoga. Na predelih telesa (organih), na katere sevanje vpliva, nastajajo težave in blokade energetskih pretokov, kar pomeni, da določen organ ne dobi več dovolj energije in začne obolevati. Zanimiv pokazatelj sevanj je maček, ki se zadržuje na območju škodljivih, na območju pozitivnih pa se zadržuje pes.

Sevanja so nevidna, brez vonja, ne da se jih prijeti in so zato prikriti sovražniki zdravja. Lahko pa jih merimo s pomočjo instrumentov. Ko na primer računalnik, televizor, hladilnik in drugi aparati oddajajo elektromagnetna sevanja, teh z našimi čutili ne zaznavamo, vseeno pa vemo, da obstajajo. Že znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, ki je pomagal številnim ljudem (ozdravil je več kot 45.000 rakavih bolnikov), je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije (42-dnevni post) zapisal, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na območju škodljivih zemeljskih sevanj. V svoji bogati praksi je namreč ugotovil, da so ljudje, ki jih je zdravil, večinoma zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na območju vodnih in zemeljskih križih sevanja.

Odpraviti izvor nastanka obolenj

Prav zato je treba »ozdraviti« vzrok – izvor nastanka obolenj, da se ta ne vračajo in da ne nastajajo. Tovrstno znanje se je ohranilo iz pradavnine, s pridom so ga uporabljali za iskanje vode, izgubljenih ljudi, predmetov, za zdrave lokacije bivanja in podobno. Preventivni pregled spalnice je torej zelo pomemben, saj je s strokovnimi meritvami moč ugotoviti vrsto in lokacijo sevanja, s tem pa odkriti možne vzroke težav in bolezni človeka ter izdelati ustrezne rešitve.

Prikazna shema (stičišče vodnega toka, zemeljskega in kozmičnega sevanja v predelu glave, grla, rame osebe B) – kombinacija predstavlja težave v grlno-vratnem delu (posledica so glavoboli, težave z ščitnico, bolečine levi rami ter celotni levi strani telesa in moteno spanje; oseba A je na ugodnem mestu.

Preventivni energetski pregled – slikanje avre (GDV računalniški alternativni energetski pregled organov in žlez omogoča vpogled že v zgodnjem stanju, ko se težave še niso razvile, in je namenjen tistim, ki želijo preveriti stanje organizma).

www.bioterapevt.com in www.altera.si