PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Lille-PSG/2,5/
2
V tekmah, ki ne odločajo o ničemer več, sem od nekdaj rad igral na veliko golov. PSG je že prvak, Lille pa si je praktično že zagotovil 3. mesto, tako da se bodo igralci lahko sprostili in odigrali revijalno tekmo za gledalce.

Nogomet - Italija - 1.liga

Verona-Udinese
1
Verona ima še nekaj teoretičnih možnosti za nastop v Evropi, medtem ko so igralci Udineseja z glavo gotovo že nekje v toplih krajih, saj so si obstanek že zagotovili. Domači so sezono zaključili odlično pripravljeni, saj so na zadnjih šestih tekmah dosegli kar 13 točk in bodo danes gotovo ta dosežek še nadgradili.

Nogomet - Nemčija - 3.liga

Stuttgarter Kickers-Leipzig
1,0
Ogromna vrednost na domačem moštvu, saj si je Leipzig že zagotovil napredovanje, trener pa je celo izjavil, da mu prvo mesto ne pomeni nič. Tako naj bi danes dal priložnost nekaterim igralcem iz klopi in mladincem.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Lokomotiva ZG-Rijeka
1
Keku tale tekma ne pomeni nič drugega kot nepotrebno obvezo, saj si je s svojimi fanti drugo mesto v ligi že zagotovil, med tednom pa ga čaka povratna tekma finala v pokalu z Dinamom. Zoperstavili se jim bodo visoko motivirani domačini, ki se z RNK Split borijo za 4. mesto (to prinaša uvrstitev v kvalifikacije za EVropsko ligo). Domač teren, veliko večja mera motivacije in dobre predstave na zadnjih treh tekmah, ko so največjima kluboma v državi uspeli odščipniti točko, sta me navedla k stavi na Lokomotivo.

Hokej - Mednarodni - SP Elitne divizije

Kazahstan/+1/-Nemčija
1
Kolikor sem se uspel pozanimati o tem dvoboju, v javnosti prevladuje mnenje, da Nemci niso zaman manjkali na plesu najboljših letos v Sočiju. Kazahstan se jim bo zoperstavil s 15-timi igralci iz lige KHL, ki bodo tudi dokaj motivirani, da Kazahstan vendarle ne bo ves čas izpadal in se vračal nazaj med elito.