Merilna orodja ponujajo rešitev, vendar pri opremljanju svojih domov redko uporabljamo merilno tehnologijo: pogosto predvidevamo, da je take naprave pretežko uporabljati in da so predrage. Toda zdaj je poleg križnega laserja Quigo na voljo še en cenovno ugoden pripomoček za opremljanje in načrtovanje doma, ki je preprost za uporabo.

Praktičen pomočnik pri selitvi ali obnovi

PLR 15, laserski merilnik razdalj podjetja Bosch, je praktičen pripomoček ob selitvi ali prenavljanju, ki bi moral svoje mesto imeti v vsakem stanovanju. Je preprost za uporabo, saj ima samo eno stikalo in en gumb. Ker je zelo majhen in lahek, si je prislužil ime »žepni laser«. Brez težav meri razdalje do 15 metrov in se prilega v vsak žep jakne, hlač ali v torbico. Vedno je pri roki ob ogledu nepremičnin ali obisku trgovine s pohištvom, v primerjavi z njim pa je merilni trak videti zastarel!

Preprost za uporabo kot Quigo

Z velikostjo 10 x 3,6 centimetra je najmanjši laserski merilnik razdalj na trgu in je neverjetno preprost za uporabo: PLR 15 ima samo eno stikalo tako kot križni laser Quigo, ki omogoča natančno in preprosto poravnavo linij. Ko stikalo premaknete nazaj, se začne lasersko merjenje, na zaslonu pa se prikaže trenutna izračunana razdalja. Ko stikalo potegnete nazaj, se prikaže rdeč gumb. Ko uporabnik pritisne na gumb, se rezultat merjenja shrani in ga je mogoče prepisati v beležko.

Brez stresa do pravilnih izmer

Vse, kar morate narediti, je: stikalo premaknite nazaj, pomerite proti zidu in odčitajte rezultat. Tako boste zagotovo vedeli, ali je med policami in balkonskimi vrati res dovolj prostora za kavč, ki ste ga želeli kupiti. Laserski merilnik razdalj PLR 15 preprečuje stres in novim domačim mojstrom omogoča, da se popolnoma osredotočijo na opremljanje svojega sanjskega doma.