Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Slovenija - 1.liga

Helios - KK Rogaška
1

Rogaška je v torek izsilila tretjo tekmo, potem ko je pred domačimi igralci slavila s 74:64. V Domžalah bo Štajercem precej težje. Helios je namreč zadnji dve tekmi proti Slatničanom na domačem parketu dobil s 15 oziroma kar 20 točkami razlike.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Brooklyn
1
Miami od vseh moštev v končnici zaenkrat igra še najbolj prepričljivo. Charlotte je odpravil s 4:0 v zmagah, na dobri poti pa je tudi proti Brooklynu, ki ga je na prvi tekmi premagal s 107:86. Težko je verjeti, da bodo Newyorčani kos izkušenim aktualnim prvakom.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Portland
1
San Antonio se je proti Dallasu precej namučil, lahkega dela pa bržčas ne bo imel niti proti letos zelo solidnemu Portlandu. Vseeno ni za pričakovati, da bo imelo najuspešnejšo moštvo rednega dela danes pred domačimi gledalci preveč težav. Na prvi tekmi so namreč Traiblaizers premagali s kar 24 točkami razlike.

Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - Anaheim
1
Kralji so bili še pred štirinajstimi dnevi na pragu izpada iz končnice. Danes je slika povsem drugačna, saj so v tem času nanizali kar šest zaporednih zmag. Po San Joseju se z njimi pošteno muči tudi Anaheim, ki v zmagah izgublja že z 0:2. Racmanom bo v gosteh še precej težje.