PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - SP (ž) kvalifikacije

Malta (ž)-Izrael (ž)
2
Priznam, da ženskega nogometa ne spremljam podrobno, me je pa tule na stavo navedlo dejstvo, da je kvota na Izraelke od včeraj kar precej padla. Nekatere stavnice ponujajo le še 1.20 na zmago gostij, ki gredo v tekmo upravičeno kot velike favoritinje. Njihove nasprotnice so namreč do sedaj vknjižile pet gladkih porazov, gola pa v teh kvalifikacijah sploh še niso dale (0:29). Na prvi tekmi je Izrael slavil z 2:0.

Nogomet - Anglija - Premier

Sunderland-WBA/2,5/
1
Po vsej logiki bi tukaj morali videti zaprto igro, kjer nobeden ne bo želel preveč tvegati, saj bi poraz bil lahko na koncu usoden. Gostje bi sis s točko že zagotovili obstanek, Poyet pa bo s svojimi fanti iskal še četrto zaporedno zmago in prav tako obstanek. Računam na nizek rezultat in remi. Recimo po en gol na vsaki strani...se pa bolj nagibam na stran zmage domačih!

Nogomet - Španija - 1.liga

Valladolid-Real (M) /oba gol?/
2 (=ne)
Real je še zmeraj v igri za naslov, Valladolid pa sem že zadnjič omenil, da so zreli za izpad. Pričakujem vsaj 2 gola Madridčanov in precej lepe možnosti za to, da tokrat Iker ohrani mrežo nedotaknjeno.

Tenis - ATP - Madrid

Almagro N.-Murray A.
1
Murray se vrača po poškodbi in to bo šele njegov prvi dvoboj na pesku v tej sezoni ATP turneje. Za povratek bi si Škot vsekakor želel lažjega nasprotnika, saj je Almagro v odlični formi, kot malce bolj napadalno usmerjenemu "peskašu" pa bi mu tukajšnje hitrejše razmere morale ugajati. Sam domačinu za zmago namenjam lepe možnosti.

Tenis - ATP - Madrid dvojice

Marrero/Verdas-Berdych/Isner J
1
Tule ne bi smelo biti dvoma o zmagovalcih. Marrero in Verdasco sta za moje pojme med top3 favoriti za zmago na tem turnirju, sta nekakšna prvaka lanske sezone in jima tudi podlaga bolj ustreza. Isner in Berdych sta v prvem krogu presenetila improvizirano dvojico Erlich/Rosol, danes pa se njuna pot med pari konča.