A Mario in Domingo sta zgolj člana precej obsežne družbe neumnih kriminalcev.

Rahlo oborožen rop

Ropar Derrick Mosley se je oborožil z baseballskim kijem in se odločil oropati trgovino z orožjem. Z batom je razbil stekleno izložbo, da bi se dokopal do pištol in pušk, a kmalu ugotovil, da je storil napako. Če ima kdo pri sebi orožje, je to najbrž lastnik trgovine z orožjem, ki je svojo cev naperil v roparja in ga na muhi držal dokler ni prispela policija.

Padli angel

Nek vlomilec je očitno želel pogasiti svojo neverjetno žejo, ko je prišel mimo trgovine z alkoholom. Naprej je poskušal splezati prek zidu na streho, a mu ni uspelo in pristal je na hrbtu. Sledil je še en poskus, v katerem mu je uspelo narediti luknjo skozi strop, a je izgubil ravnotežje in ponovno pristal na tleh. Ko si je nabral dovolj »dobrot« in se odločil, da je čas za odhod, mu ni uspelo odpreti vhodnih vrat. Vklopil pa se je tudi alarm. Nesrečni ropar je poskušal pobegniti skozi luknjo v stropu, ponovno izgubil ravnotežje in padel. Končno je obupal, se usedel pred vrata, prižgal cigareto in počakal na policiste.

Poglejte

.

Vrnjena lastnina

Stranka v restavraciji Applebee's je natakarici ponudila ukraden vozniški izpit in naročila alkohol. Porednica je pred časom vozniški izpit ukradla natakarici, ki jo je zdaj stregla. Do prihoda policije je tako spila kar nekaj margarit. Še vedno pa ni znano, zakaj je roparka natakarici sploh pokazala osebni dokument, saj je bila stara 26 let.

Filmski pobeg

Pobegi ponavadi niso tako spektakularni kot v filmih. S tem se strinja tudi trio kolumbijskih roparjev, ki je v turističnem mestu Juan de Acosta nakradel večje količine ruma, riža, tune in sardin. Vse skupaj so naložili na Xavija, 10-letnega osla. Nekaj časa je vse skupaj teklo kot po maslu, ob času odhoda pa je osel začel glasno rigati in pritegnil pozornost policije.

Amaterski gozdar

Nek moški se je po ulici sprehajal s sekiro v roki in se ustavil ob drevesu, ob katerega je bilo priklenjeno kolo. Ropar je začel sekati drevo, da bi se dokopal do kolesa, ustavili pa ga niso niti ljudje, ki so ga poskušali odgnati. Moški se je vračal, dokler mu ni uspelo drevesa posekati, nato so ga dokončno uspeli pregnati, nesojeni gozdar pa je odkorakal brez kolesa.

Poglejte

Počasni in drzni

17-letni Amiš Levi Detweiler je s kočijo in konjem prevozil znak stop, zaradi česar sta ga hotela ustaviti policista. A najstnik se ni hotel zlahka predati in policistoma pobegnil. Sledilo je kilometer in pol počasnega zasledovanja, nato pa se je Levi odločil za ostro zavijanje, pri katerem se je prevrnila kočija, sam pa je pristal na policiji.

Ustrezno zamaskirana

Joey Miller in Matthew McNelly sta se pred vlomom v stanovanje odločila za ustrezni krinki. Z alkoholnim pisalom sta si narisala brado in prevezo čez oči. Ko ju je videl sosed, je poklical policijo in prijavil vlom. Policisti so ju hitro prijeli, njuni maski pa sta se zapisali v zgodovino.

Vrnitev plačila

Moški iz Stockholma se je prek spleta s 13-letno deklico dogovoril za seks proti plačilu. 500 švedskih kron (ali 50 evrov) je nakazal vnaprej na dekličin bančni račun in se odpravil na kraj, kjer sta bila dogovorjena za srečanje. Ko najstnice ni bilo, je razburjen moški našel njeno telefonsko številko in od njenega očeta zahteval, da mu vrne denar, ki ji ga je nakazal v zameno za spolne usluge.

Spusti banano

John Szwalla, 17-letnik in Severne Karoline, je vstopil v kavarno in zahteval denar. Grozil je, da je oborožen, a v resnici je lastniku pod nos pomolil banano. Lastnik kavarne ga je spravil na tla in poklical policijo. John naj bi med čakanjem banano pojedel, policija pa se je šalila, da bi ga lahko obtožila za namerno uničenje dokazov.

Če ni noč, ni zločina

James Blankenship je bil šokiran, ko ga je zaradi poskusa vloma prijela policija. Moški je poskušal vlomiti v materino hišo, ko so ga videli sosedi. Polomil je nekaj vej, najbolj pa ga je šokiralo, ko so ga vklenili policisti. Po njegovem mnenju to ni bil zločin, saj je v hišo poskušal vlomiti podnevi – kriminalna dejanja pa se zgodijo samo ponoči.