Geberitove inovativne rešitve omogočajo kreativno oblikovanje prostora po lastnih željah brez dodatnega časa in denarja. Razporeditev straniščne školjke, prhe, kopalne kadi in umivalnika lahko individualno načrtujete in prilagodite svojim zahtevam – brez razbijanja sten. Z Geberitom celo najbolj kompleksnim željam nič več ne stoji na poti.

Pozabite na pršne kadi in si raje omislite odprto elegantno prho v stilu wellness centrov. Želite prestaviti straniščno školjko na drugo stran kopalnice? Vsestranska rešitev so podometni splakovalniki, ki letos praznujejo že 50 let. Skriti so za steno in ne zavzamejo veliko prostora, hkrati pa z njimi pridobite uporabne odlagalne poličke za izdelke ali dekoracijo.

Najnovejši trend v toaletnih prostorih so wellness staniščne školjke, kot je Geberit AquaClean, ki poskrbi za nežno intimno nego z vodo. Na voljo je kot celotno stranišče ali kot deska, ki se prilega vsem školjkam. Z Geberitovimi sistemi si lahko ustvarite povsem novo in individualno strukturo kopalnice ter obenem pridobite več uporabnega prostora in udobja.