PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Crystal P. - Liverpool
2
Poraz proti Chelseaju je Liverpool bržčas že pozabil, a novega spodrsljaja si ne sme več privoščiti. Moštvo Brendana Rogersa je namreč pri vrhu z 80 točkami sedaj izenačeno z Manchester Cityjem, ki je v soboto s 3:2 v gosteh ugnal Everton. Gostovanje proti Crystal Palaceu bo izjemno zahtevno, saj so enajstouvrščeni gostitelji pred porazom prav proti Cityju nanizali kar pet zaporednih zmag.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus - Atalanta
1
Juventus je po nedeljskem spodrsljaju Rome že ubranil naslov prvaka. Zaradi tega je bržčas pričakovati nekoliko manj resen pristop stare dame, ki pa ji Atalanta vseeno ne bi smela povzročati preglavic. Ekipa je namreč na zadnjih štirih tekmah zabeležila tri poraze in en remi.

Nogomet - Italija - 1.liga

Lazio – Verona
1
Čeprav Lazio trenutno zaseda deseto mesto, ima še vedno zelo dobre možnosti, da si zagotovi igranje v Evropi. Moštva med petim in desetim mestom namreč loči le pet točk. V Rimu se drevi zagotovo obeta zelo izenačen dvoboj, kajti Verona je od Lazia na lestvici le mesto višje.

Hokej - ZDA - NHL

Anaheim - LA Kings
2
Kralji so v končnici očitno ujeli pravi tekmovalni ritem. Poraza ne poznajo že pet tekem, Anaheim pa so na prvi tekmi premagali s 3:2. Pri ekipi iz Los Angelesa so lahko še kako zadovoljni s formo Anžeta Kopitarja, ki je z njihov najuspešnejši igralec v končnici. Če ga Anaheim ne bo uspel zaustaviti niti nocoj, bo do zmage prišeč zelo težko.


Tenis - WTA - Madrid

Pliskova Ka. - Lisicki S.
2
Čeprav se bosta tekmovalki med seboj prvič pomerili, dvoma o zmagovalki ne bi smelo biti. V vlogi favorita je zagotovo Lisickijeva, ki na lestvici WTA zaseda zelo solidno 16. mesto. Jasno je, da bo morala 63. igralka sveta Pliskova imeti izjemno dovber dan, če želi presenetiti svoj nasprotnico.