PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayern (M) - Real (M)
1

Forma Bayerna v zadnjem mesecu je vse prej kot navdušujoča. Na prvi tekmi na Santiagu Bernabeu so izgubili z 0:1, po tekmi pa je celotno moštvo zatrjevalo, da bo na Allianz Areni tekma povsem drugačna. Aktualni evropski prvaki so Madridčane zagotovo sposobni premagati, a se znajo znajti v resnih težavah, če galaktiki dosežejo zadetek.

Košarka - ZDA - NBA

Charlotte - Miami
2
Od vseh moštev v končnici ima prav Miami najmanj težav s svojim nasprotnikom, saj je do sedaj dobil vse tri tekme. Charlotte več kot očitno ni kos zvezdniški zasedbi Miamija, kar se bo najverjetneje znova potrdilo na četrtem medsebojnem srečanju.

Košarka - ZDA – NBA

Indiana - Atlanta
1
Trenutno je v zmagah 2:2, serija pa se sedaj ponovno seli v Indianapolis. Sokoli Indiani na začudenje številnih povzročajo nemalo težav, a Pacers so v letošnji sezoni že večkrat dokazali, da gre nanje resno računati celo v borbi za naslov.

Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - San Jose
1
Kralji so v končnici potrebovali kar nekaj časa, da so preučili tekmečevo igro, saj so sprva morskim psom priznali tri zaporedne poraze. Kot kaže, so recept za zmago le našli. Anže Kopitar in soigralci so prepričljivo dobili zadnji dve tekmi, kar jih pred tekmo pred domačimi navijači postavlja v vlogo favorita.

Tenis - WTA - Oeiras

Vogele S. - Hercog P.
2
Najboljša slovenska teniška igralka je v dobri formi, kar dokazuje tudi lestvica WTA, kjer je v ponedeljek pridobila pet mest. Povrhu ima na Švicarko Vogelsovo dobre spomine, saj je na dveh medsebojnih srečanjih vpisala prav toliko zmag.