"George in Amal stvari ne obešata na veliki zvon, a hkrati se zdi, da tega ne skrivata," piše revija. Novinarjem naj bi informacijo izdal neimenovani vir, ki "dobro pozna razmere".

"Menim, da želita, da ljudje, ki so jima pri srcu, vedo, da gre zares, da nameravata biti skupaj za vedno," je še dodal vir.

Clooney naj bi pred svojo izbranko pokleknil pred kratkim, poročnih načrtov pa parček menda še nima.

Drugi vir je za revijo povedal, da sta Clooney in njegova srčna izbranka v četrtek v prestižni restavraciji v Los Angelesu večerjala s supermodelom Cindy Crawford in njenim možem, ki veljata za dolgoletna Clooneyjeva prijatelja. Alamuddinova naj bi takrat nosila "ogromen prstan".

52-letnemu Clooneyju, enemu najbolj zaželenih hollywoodskih samcev, so v preteklosti posteljo grele številne lepotice, manekenke in igralke, a se doslej ni bil pripravljen ustaliti. To pa je očitno spremenila Alamuddinova, 36-letna britanska odvetnica, specialistka za mednarodno pravo in človekove pravice. Clooney je v preteklosti večkrat pokazal zanimanje za vprašanja človekovih pravic, na primer za humanitarno krizo v Darfurju.

Zaljubljenca sta se kot par v javnosti prvič pokazala oktobra lani v Londonu. Od takrat so ju večkrat videli skupaj v New Yorku ter na izletih po državah, kot sta Tanzanija in Sejšeli.