PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal-Newcastle/2,5/
2
Gre za dve zelo napadalni ekipi, ki bosta na teren stopili motivirani, veliko bolj pa je tekma pomembna za Arsenal, ki še zmeraj išče uvrstitev v kvalifikacije za Ligo prvakov. Na zadnjih štirih tekmah Arsenala sta zmeraj padla več kot dva gola, na zadnjih štirih tekmah Newcastla pa z eno izjemo tudi. Zmaga domačih in veliko golov, recimo 3-1!

Nogomet - Italija - 1.liga

Sassuolo Calcio/+1/-Juventus
2
Verjetno jih bo danes kar precej poizkusilo s presenečenjem in stavo na Sassuolo, saj je za Juve trenutno prioriteta Evropska liga in obračun z Benfico, ker so si v Serie A naslov praktično že zagotovili, Sassuolo pa se krčevito bori za obstanek. Menim, da bo stara dama tule vseeno zaigrala z vsemi najboljšimi, upoštevaje dejstvo, da pa ima Sassuolo ogromno težav s kaznovanimi in poškodovanimi igralci, pričakujem relativno gladko zmago Contejevih fantov in vzemam Juve celo s hendikepom. Kvota ni slaba.

Nogomet - Španija - 1.liga

Celta Vigo-Valladolid
1
Srčno upam, da ste tole dobili še po 1.85, kajti taka je bila kvota še med vikendom že v padanju. Celta je iz zadnjih štirih tekem izvlekla kar sedem točk in tako ubežala dnu lestvice, medtem ko se gostje iz zadnjih štirih obračunov lahko pohvalijo le z enim samim golom, kar je na koncu zadostovalo celo za zmago in dva remija. Valladolid je bil že na začetku sezone eden izmed glavnih kandidatov za izpad, medtem ko je Celta na čelu z zagnanim trenerjem Luisom Enriquejem lepo presenečenje in poživitev La Lige. 

Košarka - Španija - 1. liga

Valladolid/+6,5/-Canarias
1
Kljub temu, da je Valladolid praktično že izpadel, se ekipa še zmeraj bori in tako so na zadnji tekmi proti Obradoriu izgubili le za točko, Murcia jih je premagala za pet. Canarias je tipična domačinska ekipa, že vse od decembra čakajo na zmago v gosteh in glede na to, da je končnica za njih praktično izgubljena, jim tale poraz ne bi pomenil katastrofe.

Košarka - Turčija - 1.liga

Ankara Koleji-Galatasaray
2
Za Galatasaray je tekma zelo pomembna, saj so realno v igri za četrto mesto, ki po koncu rednega dela prinaša prednost domačega terena. Za to morajo danes nujno zmagati, nasprotnik pa je kar primeren, saj imajo domači iz prestolnice štiri zaporedne poraze, zadnji trije so bili celo zelo grdi. Na prvi tekmi v Carigradu je Galatsaray zmagal za 12.