PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma-Milan
1
Učinek Rome v letošnji sezoni na Olimpicu je dih jemajoč. Zmagali so 14 od 17-tih tekem, ostale tri remizirali, sedaj pa jih čaka misija nemogoče - dohiteti in prehiteti Juventus za naslov prvaka. Milan je na zadnjih tekmah sicer igral bolje, toda ne verjamem, da so danes sposobni vknjižiti še šesto zaporedno zmago. Ta ekipa je letos brez glave in repa.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Partizan-Cedevita/+7,5/
2
Cedevita je bil pred turnirjem moj tihi favorit za naslov in sedaj, ko je Cibona premagala Zvezdo, sem še bolj prepričan v to, da bo tudi tale tekma zelo tesna. PO kakovosti si ekipi niti nista tako narazen, gostje bodo zgolj morali preživeti uvodnih nekaj minut, potem pa bo vse lažje. Hendikep na Cedevito, vzemite najvišjega ponujenega.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Zlatorog/+10,5/-Krka
1
Krka si je že zagotovila prvo mesto, zato bodo Džikićevi fantje danes lahko zaigrali neobremenjeni z rezultatom, domači pa se še zmeraj borijo za boljši položaj pred končnico. Na prvi tekmi v Novem Mestu sicer ni bilo ravno izenačeno, tokrat pa pričakujem veliko boljšo predstavo Juraka in soigralcev ter zmeren poraz, ali celo zmago.

Tenis - ATP - Bukarešta

Istomin D.-Haase R.
2
Nizozemec se najbolje počuti prav na pesku, Istomin pa tukaj že nekaj časa ni povezal dve zaporedni zmagi. Haase je brez izgubljenega niza premagal Ebdna, kar je bilo sicer za pričakovati, je pa bolj obetavna njegova predstava proti Južnemu. Če je Istomina premagal že na njemu ljubšemu betonu v dvorani (Bercy lani), potem mislim, da s tem na peščeni podlagi ne bo imel večjih težav.

Tenis - WTA - Stuttgart

Suarez Navarro C.-Errani S.
1
Kvote so od včeraj, ko so prišle ven, že malce popadale, ampak dokler bo Erranijeva favoritinja, se po mojem mnenju Španko še splača vzeti. Suarez Navarrova je v prvem krogu Makarovi prepustila vsega štiri igre, potem pa včeraj z odlično igro izločila še zadnjo Nemčko v tekmovanju - Angelique Kerber. CSN igra zelo pametno, veliko teče in je praktično nezgrešljiva s svojim izjemnim enoročnim BH udarcem. Res je, da ima proti Erranijevi izrazito negativno bilanco zmag in porazov, vendar mislim, da ji bo tokrat uspelo.