Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M) - Bayern (M)
0

S predstavo Bayerna v zadnjem času ni zadovoljen ne trener Pep Guardiola ne vodstvo bavarskega kluba. A zaradi nekoliko slabša forma nemški prvaki ne zganjajo panike. Brez težav ni niti domači strateg, saj še še ni povsem jasno, ali bodo galaktiki nastopili s Cristianom Ronaldom, ki ima težave s kolenom, in obolelim Garethom Baleom. Kljub temu lahko ljubitelji okroglega usnja pričakujejo izjemno napet in izenačen obračun.

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG - Evian Thonon Gaillard FC
1
Nov naslov Parižanov je zgolj še vprašanje časa, saj ima PSG pred drugouvrščenim Monacom lepo prednost sedmih točk. Danes jim bo nasproti stalo moštvo Eviana, ki se bori za obstanek v ligi. Domači zvezdniki kljub odsotnosti poškodovanega Zlatana Ibrahimovića na Parku princev težav ne bi smeli imeti.

Nogomet - Bolgarija - pokal

Lokomotiva Plovdiv - Ludogorets
2
Prva tekma finala se je končala s pričakovano zmago Ludogortsa z 2:0. Vodilno moštvo bolgarske lige ima pred današnjo povratno tekmo tako lepo prednost, zato se zdi lovorika na dosegu roke. Lokomotiva, ki je izgubila zadnji dve srečanji, prepričljiva pa ni niti v prvenstvu, bo danes le stežka presenetila motivirane goste.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Maccabi Tel Aviv - Milano
1
Po treh odigranih tekmah je izid 2:1 za Izraelce. Slednji so v ponedeljek Milančane premagali z lepo prednostjo 12 točk vloga favorita pa jim pripada tudi nocoj. Čeprav si gosti še kako želijo zmagati in zaigrati na domačem zaključnem turnirju, pa jim tradicija ni naklonjena, saj so zadnjo zmago proti Maccabiju zabeležili davnega leta 1987.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Dallas
1
Dallas se je na prvi tekmi dobro kosal z najboljšo ekipo rednega dela, saj je na koncu izgubil za vsega pet točk. Kljub temu na presenečenje ne gre računati, še posebej ne proti tako izkušenemu moštvu kot je San Antonio.