PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Atletico(M)-Chelsea
1
Pri Atleticu so vsi glavni akterji izjemne sezone nared za igro, Chelsea pa na Calderon prihaja po "lekciji" Sunderlanda v domačem prvenstvu, ki bi jih morda na koncu znala celo stati naslova. Mislim, da si bodo Colchonerosi pred obiskom na Stamford Bridgeu naredili vsaj minimalno prednost. Pri modrih bo zagotovo manjkal kaznovani Bane Ivanović, vprašljiv pa je nastop napadalca Hazarda.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana-Atlanta
1
Močno dvomim, da bi Indiana v Georgio odšla z zaostankom 0-2 v seriji. Hawksi so jih na prvi tekmi presenetili, blestela sta Teague in Millsap, nekateri igralci Indiane (zlasti West in Hibbert) pa so ostali precejšnji dolžniki. Danes pričakujem "bounce back" dejavnik in relativno gladko zmago rumene armije.

Tenis - ATP - Barcelona

Ramos A.-Davydenko N./+1,5/
1
Španec Ramos bo na pesku preživel kolikor časa bo letos pač lahko, kajti na tej podlgai se počuti najbolje. Prejšnji teden se je po uspešnih kvalifikacijah v Monaku prebil do 2. kroga in nudil dostojen odpor Dimitrovu, na drugi strani mreži pa ima danes Davydenka, ki je kar mesec dni pavziral. Računam na gladko zmago domačina.

Tenis - ATP - Bukarešta

Rosol L.-Volandri F./+1,5/
1
Volandrijeva zvezda počasi zahaja. Kadar ITalijan zaide na turnirje ATP ravni, ponavadi zbira igre in nič drugače ne bi smelo biti danes, ko ima na drugi strani Rosola v odlični formi, za nameček pa Čeh od lani tukaj brani turnirsko zmago.

Tenis - WTA - Stuttgart

Goerges J.-Cirstea S.
2
V Stuttgartu bo ta teden potekal edini turnir v koledarju WTA, ki poteka na pesku v dvorani. Stavo na Nemko sem si izbral zato, ker je Cirstea na zadnjih treh turnirjih vedno izpadla na prvi stopnički in čeprav proti današnji nasprotnici v medsebojnih obračunih vodi z 2-1, mi občutek pravi, da bo na koncu k mreži kot zmagovalka stekla Julia Görges. Ne pozabimo: pred tremi leti je Nemka ta turnir celo osvojila, vse od rojstva tekmovanja v taki obliki pa vedno preživela vsaj prvi krog, razen leta 2010, ko jo je izločila kasnejša zmagovalka Justine Henin.