PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Norwich – Liverpool
2
Po včerajšnjem nenadejanem porazu Chelseaja proti Sunderlandu ima Liverpool lepo priložnost, da Londončanom zbeži na pet točk prednosti. Glede na dobro formo vodilnega moštva premier lige to niti ne bi smelo biti pretirano težko, še posebej če vemo, da so Liverpoolčani Norwichu na zadnjih treh tekmah prav vsakič zabili po pet golov (5:2, 5:0, 5:1).


Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona - Athletic Bilbao
0
Barcelona je v le tednu dni uspela zapraviti praktično vse možnosti za osvojitev ene izmed lovorik. Moštvo Gerarda Martina je izgubila tri zaporedna srečanja, še najbolj boleč pa je bil zadnji v finalu kraljevega pokala proti Realu. Kataloncem glede na zadnje predstave proti Bakom ne bo lahko, povrhu pa jih pestijo še številne poškodbe.


Nogomet - Češka - 1.liga

Teplice - Brno
1
Teplice bi se z današnjo zmago vrnile na četrto mesto, medtem ko bi Brno v primeru uspeha ostal deseti. Gostitelji imajo sicer lepe možnosti za osvojitev treh točk, saj so nenazadnje tudi bolj spočiti. Nogometaši Brna so namreč v četrtek igrali v pokalu proti Plznu in pričakovano klonili.


Nogomet - Nizozemska - Pokal

Zwolle - Ajax
2
Nizozemska kluba se bosta pomerila v finalu pokala. Jasno je, da vloga favorita pripada Ajaxu, ki mu gre odlično tudi v prvenstvu, saj se mu nasmiha nov naslov prvaka. Moštvo Franka de Boerja tudi sicer v zadnjem času igra zelo solidno, saj poraza ne pozna že osem tekem tekem. Bistveno slabše gre Zwolleju, ki še vedno čaka na prvo zmago v aprilu.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Dallas
1
Glede na predstavo ostrog v rednem delu, ni malo tistih, ki Tonyja Parkerja in druščino že vidi v finalu zahoda. A pot do tja je še dolga, ekipa pa bo morala najprej preskočiti teličke iz Dallasa. Četudi so se slednji v končnico prebili skozi šivankino uho, jih ne gre podcenjevati. A ob tem velja poudariti, da Dallas na zmago proti San Antoniu čaka že vse od marca 2012.