PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Monte Carlo

Ferrer D.-Wawrinka S.
1
Ferrer se je včeraj izkazal zlasti v taktičnem smislu in storil zelo malo napak, zato bi lahko bil danes tudi malo močnejši favorit proti Satanetu. Vsekakor ga vidim kot prvega finalista, saj si je s svojo brezhibno igro ta teden vsekakor zaslužil.

Tenis - ATP - Monte Carlo dvojice

Bryan/Bryan-Nestor/Zimonjič
1
Dvojčka Bryan sta vroča! Za njima je serija 19-tih zaporednih zmag in štirih osvojenih turnirjev, ustavil pa ju ni niti pesek, na katerem sta v preteklosti beležila najslabše . Proti beograjski navezi imata sicer negativno bilanco, a sta se ta teden bolj izkazala, zato jima namenjam prednost.

Tenis - WTA - Kuala Lumpur

Vekič D.-Zhang S.
1
Osiječanko Vekić bomo po mojem mnenju kmalu videli med najboljših 50 na svetu, saj je zelo talentirana, delavna igralka, ki ima za seboj tudi dobro strokovno nadzorstvo britanskega trenerja Felgatea. Kljub 17-tim letom išče že svoj tretji WTA finale, pomerila pa se bo proti Kitajski Zhang, ki je imela do polfinala same drugorazredne tekmice. Danes se ji po mojem mnenju ne bo izšlo.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Helios-Polzela/+2,5/
1
Kvote so postavljene verjetno malce pod vplivom sredine predstave Hopsov pri Krki, vendar pa dvomim, da je ta ekipa sposobna še enega velikega skalpa. Realno je Polzela 6 igralcev, medtem ko rezerve bolj ali manj sedijo, to pa se na dolgi rok pač mora nekje poznati. Gladka zmaga Sagadinovih fantov...

Hokej - Mednarodni - SP Divizija I /skupina A

Ukrajina-Avstrija
1
Začenja se hokejski ples v Koreji, kjer so glavni favoriti za napredovanje skupaj z našimi še Madžari, udeleženci tega uvodnega dvoboja pa bodo skušali obema ekipama zmešati štrene. Tule sem se odločil za stavo na Ukrajince, ki na daljni vzhod prihajajo močni, prva dva napada sta iz Donbassa, ki je bil letos konkurenčen v KHL ligi, Avstrijci pa so imeli po OI v reprezentanci razdor in je njihova pripravljenost velika enigma. Tekma se bo odvila v zgodnih jutranjih urah na Veliko noč.