Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Belgija - 1. liga

Standard - Lokeren
1
Standard kljub skromnim predstavam v zadnjem času ostaja v igri za prvaka, saj si z 38 točkami deli prvo mesto z Bruggem. V vlogi favorita bo tudi tokrat, ko bo pričakal Lokeren. Slednji z današnjimi gostitelji v zadnjem času nima najboljših izkušenj, saj je proti njim izgubil zadnje tri tekme.

Nogomet - Češka - Pokal

Viktoria Plzen - Brno
1
Čeprav Viktoria v prvenstvu zaseda drugo mesto, prav veliko možnosti za osvojitev državnega naslova nima, saj ima vodilna Sparta iz Prage deset točk prednosti. Svojo priložnost za osvojitev lovorike bodo zato Plzenčani iskali v pokalu. Zvezde so jim tu bistveno bolj naklonjene, saj jim bo v finalu nasproti stalo Brno. Glede na to, da so gostitelji v ligi šele deseti, bi si Viktoria z dobro predstavo pokalni naslov lahko zagotovila že na prvi tekmi.

Nogomet - Srbija - 1.liga

Novi Pazar - Crvena zvezda
2
Crvena zvezda ima pod vodstvom Slaviše Stojanovića lepe možnosti, da prvič po letu 2006 znova osvoji naslov najboljšega v državi. Beograjčani imajo pred drugouvrščenim mestnim tekmecem Partizanom tri točke prednosti, Današnje gostovanje bo za rdeče-bele zato še kako pomembno. Velja omeniti, da se petouvrščeni Novi Pazar na zadnjih tekmah proti Crveni zvezdi ni najbolje znašel, saj mu je nasprotnik na le dveh tekmah zabil kar osem golov.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Real Madrid - Olympiakos
1
Madridčani že celotno sezono igrajo izvrstno, kar se je potrdilo tudi na torkovi tekmi proti Olympiakosu, ki jo je Real dobil z 88:71. Čeprav je težko verjeti, da bi Grki znova ponovili tako slabo predstavo, pa jim možnosti za uspeh pripisuje le redko kdo.

Tenis - ATP - Monte Carlo

Dimitrov G. - Ferrer D.
2
Dimitrov se bo moral močno potruditi, če želi danes premagati Davida Ferrerja. Tekmeca sta se med seboj pomirila štirikrat, trikrat pa se je zmage veselil Španec. Slednji je višje uvrščen tudi na ATP lestvici, saj zaseda šesto mesto, medtem ko je Bolgar 14.