PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Azijska Liga prvakov

Cerezo Osaka-Pohang Steelers
0,2
Korejci v dosedanjem poteku tekmovanja še ne poznajo poraza, na prvi tekmi pa so proti Osaki doma remizirali. Za napredovanje potrebujejo le še točko in ker kvote na Pohang močno padajo, sem se jih odločil podpreti z dvoznakom. V domačem prvenstvu so zadnji dve tekmi dobili z gladkih 3:0.

Nogomet - Španija - Pokal

Barcelona-Real (M)/dvostranska stava/
2
V golu je drugorazredni Pinto, trener Tata Martino je skregan z Iniesto (in mogoče še s kom), njegove začetne postave pa sugerirajo na to, da si želi dobiti "nogo". Song zadnji vezni in obramba brez Bartre, lepo vas prosim?! Barcelona v trenutnem stanju si ne zasluži nobene lovorike, zato grem tule z Realom. Ob remiju se vložek povrne.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

CSKA-Panathinaikos/+8,5/
1
Tako Olympiakos kot Panathinaikos bosta po mojem skromnem mnenju izostala iz zaključnih bojev, saj se je zlasti atenskemu moštvu proračun malce zmanjšal. Sicer je igralski kader še zmeraj spodoben, toda nosilci igre so se postarali, trener Alvertis pa je še preveč "zelen", kar se je na derbiju lepo pokazalo, ko so celo tekmo vodili, pa na koncu izgubili z "buzzer-beaterjem" Spanoulisa. Zvezdniško moštvo CSKA-ja je letos doma presenetil le Obradović, tokrat pa pričakujem gladko zmago. Bojim se, da se Pao domov lahko vrne s podobno porcijo kot včeraj iz Madrida njihov pirejski sosed.

Tenis - ATP - Monte Carlo

Andujar P.-Seppi A.
1
Četudi je Seppi proti Južnemu uprizoril točko turnirja (njegov udarec med nogama je oplazil stransko črto in požel ovacije s tribun), pa me Italijan v dosedanjem poteku sezone še zmeraj ni prepričal. Prepočasi se giblje, na tekmo naredi goro nevsiljenih napak, servis ni dovolj konsistenten in proti takemu igralcu, kot je Andujar, bo danes težko zmagal. Španec bo srečo verjetno poskusil z igro na daljše izmenjave z osnovne črte, letos je na pesku že premagal taka imena kot so Del Bonis, Robredo, Granollers in mislim, da bo po koncu dvoboja k mreži stekel kot potnik v osmino finala.

Tenis - WTA - Kuala Lumpur dvojice

Amanmur/Date K-Hozumi /Miyamur
2
Obstaja sicer verjetnost, da tole srečanje sploh ne bo odigrano, ampak vseeno bom poskusil srečo. Veteranka Date-Krumm je včeraj zaradi bolečin predala dvoboj Pliškovi in poraja se vprašanje, ali je sploh pripravljena na največje napore. Če se bo danes pojavila na igrišču vsekakor ne bo stoprocentna, zato igram "kontra".