V rednem delu so po krožnem sistemu igrali znotraj dveh skupin, nato pa sta se najboljši ekipi vsake skupine uvrstili v polfinale. Iz prve skupine so napredovali Pingvini (CK Ljubljana) in Modeli (CK Jesenice), iz druge skupine pa so se v polfinale uvrstili Svizci (CK Jesenice) ter Žabci (CK Ljubljana).

V finalu so se tako kot lani pomerili Modeli in Pingvini. Slednji so ubranili naslov državnih prvakov ter po dodatni igri slavili s 6:4. V tekmi za tretje mesto so slavili Žabci, ki so s 7:1 premagali Svizce.

Tudi v ženski konkurenci stare prvakinje slavile s 6:4

V ženski kategoriji so bile po rednem krožnem delu po številu zmag prve tri ekipe izenačene, zato je o napredovanju v finale odločal "ustavkov izziv". V finale sta se tako uvrstili ekipi Tim Ajskrim (CK Zalog) in ekipa Ledene Kocke (CK Ljubljana). Za tretje mesto sta se pomerili ekipi Aloha (CK Zalog) in Nigellas (CK Ljubljana).

Tudi v ženski finalni tekmi je bil rezultat po rednem delu izenačen, zato je sledila dodatna igra. S 6:4 so slavile Ledene Kocke in tako tudi one ubranile naslov državnih prvakinj. Tretje mesto je osvojila ekipa Aloha.

Pred slovenskim curlingom je v tej sezoni še izbirni turnir za člansko reprezentanco in svetovno prvenstvo mešanih dvojic, kamor se čez teden dni odpravljata Valentina Jurinčič in Jure Čulić.