PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Udinese - Juventus
2
Udinese na zadnjih srečanjih z Juventusom ni igral prav najbolje, saj je proti njim izgubil štiri zaporedne tekme. Negativen niz se utegne nadaljevati tudi po današnjem obračunu, saj štirinajstouvrščeni Videmčani v letošnji sezoni nastopajo pod pričakovanji.

Nogomet - Španija - 1.liga

Athletic Bilbao - Malaga
1
Bilbao zaseda izvrstno četrto mesto, s čimer je zelo blizu tudi igranju v ligi prvakov. Le šest krogov pred koncem si spodrsljaja ne sme privoščiti, saj mu za vrat diha Sevilla, ki ima le tri točke manj. Baski so Malago v letošnji sezoni že premagali v gosteh, zato bi jim moralo biti pred domačimi gledalci še nekoliko lažje.


Nogomet - Rusija - 1.liga

Volga Novgorod - Dinamo Moskva
2
Čeprav Dinamu ne gre najbolje – v prvenstvu je na petem mestu – danes prav velikih težav ne bi smel imeti. Nasproti jim bo namreč stalo predzadnje moštvo lige, ki je v 24 tekmah vpisalo vsega pet zmag in tri remije. Povrhu domači nogometaši na zmago čakajo že več kot šest tekem.

Košarka - ZDA - NBA

Phoenix - Memphis
0
Pomerili se bosta ekipi, ki se med seboj že lep čas borita za mesto v končnici. Po dveh zaporednih porazih sonc je v prednosti Memphis, ki ima zmago več, prav tako pa je Phoenix v letošnji sezoni premagal že trikrat. Obeta se izjemno napet obračun in popolnoma nič nenavadnega ne bi bilo, če bi zmagovalca odločili šele podaljški.