PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Milan-Catania
1
Milan rešuje sezono z lovljenjem Evrope. Danes nujno potrebujejo tri točke, saj lepših priložnosti, kot je tale, niti ne bo veliko. Forma Catanie v gosteh človeku orosi oči, saj letos stran od Sicilije niso nikdar zadeli več kot po en gol, na zadnjih petih tekmah pa so igrišče zapuščali sklonjenih glav. Glede na to, da imajo z gostovanj v tej sezoni le dve točki, bodo tudi oslabljenemu Milanu zelo težko kaj odvzeli. Enkica fiks!

Nogomet - Španija - 1.liga

Getafe-Atletico(M)
2
O formi Atletica je skoraj brezveze izgubljati čas, na obeh frontah so neustavljivi, kar je posledica tega, da imajo na klopi izjemnega stratega, na igrišču pa vsaka pozicija deluje tako, kot mora. Sicer bosta danes verjetno manjkala Turan in Costa, če pa zaigrata, pa toliko bolje. 

Košarka - Španija - 1. liga

Estudiantes/+11,5/-Real Madrid
1
Realu je na zadnji tekmi rednega dela Evrolige klonil v Kaunasu, kar pa seveda ni bilo usodno. Danes gostujejo pri mestnem tekmecu, ki bo zelo motiviran, da se izkaže. Če že ne zaradi tredicije derbijev, pa zato, ker na lestvici niso ravno blizu najboljšim in če se ne bodo dovolj trudili, lahko še celo izpadejo.

Tenis - ATP - Houston

Almagro N.-Verdasco F.
2
Verdasco je včeraj proti Giraldu pokazal predober tenis in mentalno trdnost, da ga tule ne bi podprl. Z današnjim nasprotnikom se zelo dobro poznata, Verdasco v skupnih obračunih vodi s 6:3 in ker sta oba v dobri formi, Madrižan pa mi deluje bolje psihično pripravljen, tule stavim nanj.

Tenis - ATP - Monte Carlo kvalifikacije

Carreno Busta P.-Donskoy E.
1
Španec je bil lani senzacija peščene sezone, ko je osvojil kar šest domačih futuresov zapored in se potem proslavil tudi na ATP ravni ter letos prebil elitno stoterico. V prvem krogu je s težavami premagal Struffa, danes pa ima za moje pojme malce lažje delo. Donskoy bi bil na trdi podlagi verejtno favorit, na pesku pa bi ga Španec skoraj da moral izločiti in se tako uvrstiti na svoj prvi Masters turnir s peščeno podlago.