PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Schalke - Eintracht (F)
1
Prvenstvo je vse bližje koncu, zato je lahko vsak poraz še kako usoden. Tretjeuvrščeni Schalke je še vedno v igri za drugo mesto, saj za Borussio Dortmund zaostaja le tri točke. V zadnjem času moštvo iz Gelsenkirchna ne igra slabo, zato njegove možnosti za zmago proti enajstouvrščenemu Eintrachtu sploh niso slabe.

Nogomet - BiH - 1.liga

Sarajevo - Zvijezda
1
V BiH je v boju za prvaka še kako napeto, saj se za naslov borijo kar štirje klubi. Med njimi je tudi četrtouvrščeni Sarajevo, ki za vodilnim Zrinjskim zaostaja le štiri točke. Nogometaši Sarajeva niso poraženi že več kot šest tekem, a pri tem velja dodati, da so zadnje štiri tekme zgolj remizirali. Težko pričakovano zmago bi lahko bržčas dosegli že danes, saj Zvijezdi ne gre najbolje. Gosti – na lestvici zasedajo 12. mesto – so namreč izgubili zadnja štiri srečanja.


Košarka - Mednarodni - Evroliga

Žalgiris - Real Madrid
2
Real Madrid poraza že lep čas ne pomne. Španci se s moskovskim CSKA borijo za prvo mesto v skupin, medtem ko je bil Žalgiris že pred časom odpisan. Litovci imajo v skupini F le eno zmago in kar 12 porazov, povrh pa so izgubili zadnje tri tekme. Najbolje jim ne kaže niti nocoj.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Galatasaray - Partizan
1
Partizan je na domačem igrišču zahteven nasprotnik za vsakega košarkarskega velikana. Povsem drugače pa je, ko Beograjčani igrajo v gosteh. Jasno je, da srbski velikan v Turčiji nima najboljših možnosti za zmago, še posebej če vemo, da znajo tudi Turki pripraviti peklensko vzdušje.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Indiana
1
Medseboj se bosta še četrtič v sezoni pomerili trenutno najboljši moštvi vzhoda Miami in Indiana. Slednja je letos slavila na dveh od treh medsebojnih tekmah, a vselej doma. Že zdaj je jasno, da bo tekma zelo tesna, nekoliko boljše možnosti za uspeh pa bodo zaradi prednosti domačega igrišča imeli košarkarji Miamija.