PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Benfica-AZ Alkmaar
1
Benfica je zmagala že na Nizozemskem in bo sedaj le še dokončala delo. Na Luzu jim v zadnjih par letih težko kdor koli parira, zlasti takrat, kadar imajo na voljo vse razpoložljive sile. Več kot 2,5 gola in zmaga domačih.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Juventus-Lyon 1/1
Z
Conte se kljub lepi prednosti s prve tekme ne bo izpostavljal nevarnosti in tako naj bi začeli najboljši. Ker se v ekipo vrača Vidal in je Tevez lačen prvega evropskega gola po petih letih, sem skoraj prepričan, da bo "torinska šiba" zapela še pred odmorom.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Valencia-Basel/oba gol?/
1 (=da)
Valencia bo tekmovanje skoraj zagotovo sklenila v četrtfinalu, saj so prejšnji teden v Baslu doživeli nekaj, česar si gotovo niso predstavljali. Trener Pizzi bo poskusil z napadalno postavitvijo, ki pa bo na veliko preizkušnjo postavila obrambo. Dvomim, da lahko netopirji zadržijo vse protinapade lucidne švicarske napadalne vrste - na koncu bi skoraj zagotovo moral pasti po en gol na obeh straneh. Basel v gosteh letos nikdar ni igral slabo...

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Sevilla-Porto/kdo gre naprej?/
2
Pričakoval sem nekoliko boljšo kvoto, vendar vzamem tudi teh 1.40, saj se mi Sevilla zdi poleg Lyona najšibkejši člen četrtfinala. Z nekaj več sreče bi jih že naš Maribor lahko izločil, Betis pa je po mojem mnenju tako ali tako namerno izpadel, ker imajo večji interes v obstanku med špansko elito. Ko bo Porto zadel, bo sanj o napredovanju Andaluzijcev konec...

Tenis - ATP - Houston dvojice

Krajicek/Venus-Marrero/Verdasc
2
Za konec pa še en par, s katerim lahko zaradi mene zapolnite vse listke. Marrero in Verdasco sta aktualna prvaka lanske sezone dvojic in take priložnostne dvojice, kot sta jo sestavila domačina, bi morala dobiti z lahkoto. Mislim, da gresta ta teden Španca do konca, saj jima v 2014 naslov še manjka, je pa to prvi event na njima ljubšem pesku.