Zahvaljujoč novemu nastavku z motorizirano krtačo novi Ergorapido močneje in hitreje pobira umazanijo, 180-stopinjska vodljivost nastavka pa omogoča enostavno krmiljenje med pohištvom. Led-lučke na sprednjem delu nastavka osvetlijo temna območja, kjer se umazanija rada skriva, močna 18-voltna Li-ionska baterija pa omogoča daljši čas čiščenja.

Neprijetno zapletena vlakna

Zelo je zoprno, ko se lasje in vlakna zapletejo okoli krtače sesalnika. Zato se zmanjša zmogljivost sesalnika in še čiščenje krtače je prav neprijetno opravilo. S patentirano tehnologijo BrushRollClean z nogo preprosto pritisnete na tipko, ki sproži samočistilno funkcijo, ki v nekaj sekundah očisti vse zapletene lase in vlakna, sesalnik pa jih preprosto posesa v posodo za prah. Ta inovativna lastnost vam prihrani težave pri čiščenju krtače s rokami in vam pomaga ohranjati zmogljivost sesalnika.

Dva v enem je pravi način čiščenja

Novi Ergorapido dva v enem je oblikovan tako, da prinaša brezvrvično udobje z močnim talnim sesalnikom, ki ima dve nastavitvi hitrosti, s katerima lahko izbirate med običajno dolgim ali hitrim načinom čiščenja. Za čiščenje polic, miz, oblazinjenega pohištva ali celo avta enostavno uporabite priložen ročni sesalnik. Ko Ergorapido opravi s čiščenjem, ga le postavite nazaj na polnilno postajo, kjer se samodejno polni in je tako vedno pripravljen za nove naloge.

Pravi modni dodatek domu

Ni ga treba sestavljati pred vsako uporabo ali skrivati, saj je s svojo sofisticirano obliko in barvami pravi modni dodatek vašemu domu. Postavite ga lahko kamor koli in je tako vedno priročno pripravljen za hitro vsakodnevno čiščenje. Poleg tega njegova samostoječa funkcija omogoča, da pustite sesalnik v pokončnem položaju, če morate prenehati s čiščenjem, da bi se oglasili na telefon. Zaradi svoje prilagodljive oblike je Ergorapido vedno pri roki in pripravljen na akcijo, svoj dom pa boste lahko sproti očistili le v nekaj sekundah. Idealen način v boju proti vsakodnevni umazaniji!