Doživetij je neskončno. Pohod z elementi nordijske hoje do edinstvenih Lovrenških jezer, ki so z dvajsetimi jezerci največje visokoležeče barje v Sloveniji in naravni habitat ogroženega ruševca, vožnja s kolesom do Skomarja, najvišje ležečega strnjenega naselja pri nas, in ogled Skomarske hiše ali poučen sprehod po Škratovi učni poti, na kateri se majhni in veliki otroci seznanjajo z značilno pohorsko floro in favno, skupaj z adrenalinskimi dogodivščinami na Zlodejevem, plezalni steni in v Kolesarskem parku, navdušijo še tako zahtevnega gosta.

Izlet po poteh kulturne in etnološke dediščine z obiskom skrivnostne ruševine Žičke kartuzije ali izlet v Dravinjske gorice, odete v pomladno zelenje, navduši še tako zahtevnega gosta ali obiskovalca.

V Termah Zreče dotik tople termalne vode blagodejno vpliva na dobro počutje, sprošča in zmanjšuje stres. Občutek lahkotnosti v termalnih bazenih poudari sprostitev v masažnih bazenih in kopelih. Užitek, sprostitev in krepitev zdravja so zagotovljeni v edinstveno opremljeni Savna vasi.

Prepričajte se in si privoščite pomladansko razvajanje, sprostitev in užitek v Termah Zreče ter se skupaj z naravo prebudite na Rogli. Pomladansko sonce poiščite v našem sloganu. Najdi svoj nasmeh! www.unitur.eu