Oče Bob Geldof, ki je imel Peaches s pokojno televizijsko voditeljico Paulo Yates, je smrt svoje drugorojenke opisal kot »neopisljivo bolečo«. »Bila je najbolj divja, zabavna, pametna, smešna in nora v naši družini. Kakšen lep otrok. Kako je to mogoče, da je nikoli več ne bom videl? Kako naj s tem živim?« se je v izjavi za javnost spraševal glasbenik.

»Ljubili smo jo in nikoli je ne bomo pozabili. Kako žalostno je to reči. Tom in njena sinova Astala in Phaedra bodo vedno del naše družine,« je še poudaril Bob.

Od 25-letne Peaches se je poslovil tudi njen mož Tom Cohen, ki je obljubil, da bo sinova vzgajal z materinim spominom.

Zadnja objava Peaches Geldof na družbenih omrežjih je bila fotografijo nje in Paula Yates. »Jaz z mamo,« je ob fotografiji samo nekaj ur pred svojo smrtjo zapisala Peaches. Paula je umrla, ko je bila Peaches stara 11 let, usoden pa je bil prevelik odmerek heroina. Samo nekaj ur po objavi so iz hiše, kjer je živela Peaches, klicali na pomoč, ker so se zbali za zdravje mlade zvezdnice. Reševalci so jo na kraju dogodka razglasili za mrtvo. V prihodnjih dneh pa naj bi opravili obdukcijo.