Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija – Premier

Manch City - Southampton
1
City je na tretjem mestu, za vodilnim Liverpoolom pa zaostaja za štiri točke. Če želi ostati v igri za naslov, poraz danes ne pride v obzir. A glede na to, da gostijo Southampton, ki je v drugem delu prvenstva pričakovano popustil, v gosteh pa je zmagal le šestkrat, osvojitev novih treh točk ne bi smelo predstavljati preveliko težavo.

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Koln FC – Bielefeld
1
Köln je vse bližje vrnitvi med elito, saj ima pred najbližjimi zasledovalci šest točk prednosti. Razlika se ne bi smela zmanjšati  nitipo današnji tekmi, na kateri kozlički gostijo predzadnji Bielfeld. Slednji je na zadnjih dveh tekmah vpisal zgolj remi, medtem ko Köln ni izgubil že več kot sedem tekem.

Nogomet - Španija - 1.liga

Real Sociedad - Real (M)
0
Madridčani bodo v San Sebastianu igrali brez svojega prvega zvezdnika in najboljšega strelca Cristiana Ronalda. Čaka jih sila zahtevno gostovanje, na neugodnem stadionu Anoeta. Šestouvrščenemu Sociedadu motivacije ne bo manjkalo, saj si zagotovo želi maščevanja, potem ko so jih galaktiki na prvi medsebojni tekmi v sezoni premagali s kar 5:1.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Krila Sovjetov - CSKA Moskva
2
CSKA je na tretjem mestu, a ima še vedno možnosti za osvojitev naslova, saj za vodilnim mestnim tekmecem zaostaja le pet točk. Po kar štirih zaporednih zmagah bodo Moskovčani danes v vlogi favorita, saj gostitelji ne blestijo. Izgubili so namreč zadnja tri srečanja, povrhu pa na zmago proti CSKA čakajo že več kot pet tekem.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Gorica - Olimpija
1
V taboru Olimpije je po izpadu iz pokala znova vroče. Ljubljančanom tudi v spomladanskem delu ne gre in zasedajo skromno sedmo mesto. Povsem drugače je pri Novogoričanih, ki so se v sredo uvrstili v finale pokala. Primorci so si s tem praktično že zagotovili igranje v Evropi, pozitivno vzdušje po lepem uspehu pa bi se moralo prenesti tudi na igrišče.