PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M) - Borussia (D)
1
Lani je Borussia v polfinalu presenetila Real in ga izločila iz lige prvakov. Naloga Nemcev bo tokrat bistveno težja, saj moštvo pestijo številne poškodbe, zaradi česar imajo kar nekaj težav tudi v prvenstvu. Ker v napadu zaradi kartonov ne bo niti Roberta Lewandowskega, se zdijo možnosti za uspeh Borussie na Santiagu Bernabeu zelo majhne.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

PSG - Chelsea
1
Parižani v zadnjem času ne poznajo poraza, kar pa ne moremo trditi za Chelsea, ki v prvenstvu izgublja proti sila povprečnim tekmecem (Aston Cilla, Crystal Palace). PSG, ki ima s Cavanijem in Ibrahimovićem zastrašujoč napad, je danes zagotovo v vlogi favorita.

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma - Parma
1
Parma ima peklenski razpored, saj se je že pomerila z Juventusom in Laziem, po tekmi z Romo pa jo čaka še obračun z Napolijem. Moštvo je zadnji dve tekmi izgubilo in po lestvici nazadovalo na šesto mesto. Drugouvrščena Roma je dobila zadnje štiri tekme, zato ima danes lepe možnosti za osvojitev novih treh točk.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Crvena zvezda - Unics Kazan
1
Tekmeca sta se nazadnje pomerila konec januarja, zmage pa so se ob bučni podpori navijačev veselili Beograjčani. Na morebiten uspeh lahko zahvaljujoč izjemni atmosferi v domači dvorani Crvena zvezda računa tudi tokrat, četudi je Unics v zelo dobri formi.