Pester program je gostom cenovno zelo dostopen, saj med drugim vključuje brezplačno bivanje otrok do 14. leta. Novost letošnjih počitnic je tudi prvomajsko kresovanje, ki ga bodo gostje doživeli na plaži.

Čudovite prodnate plaže, borovci, ki se dotikajo morske gladine, urejene sprehajalne poti, možnost številnih izletov in športnih aktivnosti ter zabave vsako leto privabljajo tudi družine z otroki, ki se tu brez skrbi prepustijo morskim radostim. Makarska riviera je zelo priljubljena med slovenskimi gosti. Vzroki za to so izredno ugodno podnebje vse leto, kristalno čisto morje ter odlična hotelska ponudba in možnost številnih izletov.

Hotel BLUESUN NEPTUN s tremi zvezdicami, kjer preživljajo počitnice Relaxovi gostje, so obnovili za letošnjo sezono in stoji tik ob prodnati plaži v Tučepih. Odlična kulinarična ponudba in bazenski kompleks ter bogat animacijski program Carpe Diem, posebej prilagojen najmlajšim z otroškim varstvom dvakrat na dan, tako pripeljejo do prave izbire za letošnje brezskrbne prvomajske počitnice.

Posebno ugodni so tudi popusti za najmlajše. V družinskih sobah bivajo kar trije otroci do 14. leta brezplačno. Relax pa ponuja tudi možnost organiziranega avtobusnega prevoza.