Privoščite si zdravo spanje z ležiščem Leticia. Drugačno za moške, drugačno za ženske.

Ležišča Leticia so izdelana izključno glede na telesne lastnosti, spalne navade in želje vsakega posameznika. Serijsko proizvodnjo je začela izpodrivati individualna proizvodnja ležišč, ki upošteva dejstvo, da je vsak od nas edinstven, unikaten. Vsak ima svoje telesne značilnosti in spalne navade.

Enako velja tudi za vodne postelje Lectus.

Lastna proizvodnja nam je omogočila, da smo vodne postelje Lectus nadgradili v personalizirana ležišča. Kako nam je to uspelo? Z nadvložki oziroma toperji, ki vsebujejo različna polnila. Vsako vodno posteljo Lectus lahko izdelamo glede na želje in potrebe vsakega naročnika posebej.

Ležišča Leticia in vodne postelje Lectus so razstavljeni v Spalnem centru Maremico. Obiščite nas. Pogovorili se bomo o tem, kakšno ležišče bi bilo za vas najprimernejše. Lahko ga boste testirali ter ga enostavno vzljubili. Neprecenljiva rešitev za zdrav spanec!

Da se boste še lažje odločili za obisk našega salona, naj vam povemo, da bomo tudi letos organizirali Hišni sejem ležišč v Spalnem centru Maremico. Obisk lanskega sejma je presegel naša pričakovanja. Mnogim smo pomagali do novega ležišča, izdelanega izključno glede na njihove potrebe in želje.

Ne zamudite torej hišnega sejma, ki bo potekal od 4. do 12. aprila. Kje? V Spalnem centru Maremico, Šlandrova ulica 4, Ljubljana Črnuče. Za kavico in popuste bo poskrbljeno.