PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Barcelona-Atletico(M)/2.GOL/
1 (=da)
Če sem na tem srečanju v kaj prepričan, je to gol Atletica. Njihov napad na čelu s Costo je v izjemni formi, Barcelonina obramba pa je bila do tekmecev v zadnjem času darežljiva in težko verjamem, da bo nocoj mreža kataloncev ostala nedotaknjena. Mogoče z Valdesom ob dobrem dnevu še, Pinto bo pa gotovo "kasiral".

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Manch Utd-Bayern (M)
1,0
Glede na letošnjo sezono bi moralo bit vse jasno, Bayern bi moral zmagati in to ne samo za en gol, toda...za igralce Manchester Uniteda je po izgubljeni sezoni v Premiershipu to tekma sezone in tudi brez Van Persieja verjamem, da se bodo uspeli pred povratnim srečanjem obdržati v igri za polfinale. Logična stava res ni, vendar pa imam močan občutek, da bodo vragi izvlekli remi. Če ne zaradi drugega, je Bayern na tekmi proti Hoffenheimu pokazal precej slabosti. Ali so bili še "skrokani" po proslavljanju naslova puščam vaši lastni presoji.

Tenis - WTA - Monterrey

Kumkhum L.-Jakupovič D./+1,5/
1
Nerad stavim proti našim ,a tukaj enostavno moram. Naša Dalila Jakupovič z WTA turnejo praktično nima izkušenj in tudi v kvalifikacijah je naletela na same igralke, ki si (tako kot ona) delijo usodo igranja na ITF turnirjih. Tajka Kumkhum ima od letos že skalp Kvitove (Melbourne), kvalifikacije tukaj v Mehiki pa opravila z odliko, brez izgubljenega niza. Verjamem, da bo tule premočna za Jeseničanko.

Tenis - WTA - Charleston

Erakovic M.-Petrova N.
1
Petrova je dobila posebno povabilo organizatorjev, ker je tu leta 2006 zmagala, toda ne verjamem, da lahko preskoči prvo oviro. Erakoviceva je v Charlestone prišla s popotnico finala v Ospreyu (ITF 100k) in njen napredek letos je očiten. Petrova se po smrti matere v prometni nesreči očitno ne more zbrati in bi bilo bolje, da naredi bodisi daljšo pavzo, ali pa lopar postavi v kot. Tako ali tako ima težave z mišico v desni goleni.

Tenis - WTA - Charleston

Garcia C.-Peng S.
1
S Pengovo je narobe to, da se kljub kronični poškodbi stegenske mišice preizkuša na obeh frontah. Dvojice so ji primarna zadeva, ki pobere vsaj nekaj moči, med posameznicami pa letos, z izjemo domačega turnirja v Shenzenu, nekega večjega rezultata še ni dosegla. Garcia je zelo neugodna, hitra nasprotnica in je denimo v Miamiju Sereni kot edina vzela niz. Mislim, da bi si tukaj Francozinja zaslužila vsaj poravnane kvote.