PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M)-Hoffenheim/oba gol?/
1 (=da)
Bavarci bodo lahko po osvojenem naslovu lahko zaigrali revijalni nogomet in tako bo verjetno za nasprotnike v napadu več priložnosti. Pričakujem točo golov in kakšnega tudi v mreži Neuerja, če bo ta sploh na golu. Pred zaključkom v Ligi prvakov se ne bi čudil, da ga Guardiola mogoče malce spočije.

Nogomet - Španija - 1.liga

Real (M)-Rayo Vall./Druga ekipa da gol?/
2 (=ne)
Real bo po dveh zaporednih porazih tule zagotovo spet pokazal svojo moč in se čez klub iz predmestja zapeljal z vso silo. Pričakujem 4 ali 5 golov v mreži Vallecana, galaktična obramba pa bi tokrat lahko po dolgem času odnesla brez prejetega zadetka. Upam, da začne Varane,... ne vem kaj je Ancelottiju da ga sploh še pušča na klopi?!

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka-Szolnoki Olay/1. POL/
2
Ob zadjem obisku je Krka dvoboj dobila dokaj zlahka, toda takrat so bili v popolni postavi, sedaj pa se je situacija spremenila. Odsotnost Murića se krepko pozna, ni niti Sanija, na klopi bo v vlogi navijača tudi Pajič, tako da sta vlečna konja Klobučar in Buljan. Szolnok se bo želel dostojno posloviti od tekmovanja in leprav Krka nujno potrebuje zmago za upanje na Evropo v naslednji sezoni, bodo Dolenjci naleteli na zelo težko preizkušnjo. Ne bi se čudil, če Madžari dobijo četrtino ali polčas, izključena ni niti njihova zmaga.

Tenis - WTA - Miami

Williams S.-Li Na/+1,5/
1
Serena je končno spet odigrala en turnir suvereno, tako kot se od prve igralke sveta tudi pričakuje. Bolj je šel tale finalni teden proti koncu, bolj prepričljiva je postajala, na koncu dominirala tudi proti Sharapovi. Proti Lijevi v medsebojnih dvobojih vodi z 10-2, te bilance pa pri dekletih kar precej pomenijo.

Košarka - Turčija - 1.liga

Olin Edirne-Aliaga Petkim
1
Bivši klub Željka Zagorca se bo očitno poslovil od turške elite, saj so zasidrani na zadnjem mestu, v gosteh letos niso osvojili niti ene zmage, na zadnjig dveh tekmah stran od doma, pa so jih kar krepko dobili po "buči". Domači še vedno upajo na končnico in bodo tole tekmo verjetno odločili še pred zadnjo četrtino.