Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Inter - Udinese
1
Nogometašem Interja danes ne bo manjkalo motivacije, saj bodo v primeru zmage na četrtem mestu ujeli Fiorentino, ki je sinoči doma presenetljivo izgubila proti Milanu. Proti Udineseju njihove možnosti za osvojitev treh točk niso slabe, kajti Videmčani zasedajo skromno 14. mesto.

Nogomet - Nizozemska - Pokal

AZ Alkmaar - Ajax
2
Na polfinalni tekmi nizozemskega pokala vloga favorita pripada Ajaxu, četudi Amsterdamčani igrajo v gosteh. Nenazadnje je moštvo Franka de Boerja vodilno moštvo v prvenstvu, medtem ko je Alkmaar sedmi. Zadnje srečanje med tekmecema se je sicer končalo s prepričljivo zmago Ajaxa s kar 4:0.

Nogomet - Romunija - pokal

Steaua - Dinamo Bukarešta
1
Mestna tekmeca se bosta pomerila v polfinalu pokala, v boljšem položaju pa je prav gotovo Steaua. Slednja ima že v prvenstvu lepe možnosti za osvojitev prvega mesta, saj ima pred najbližjim zasledovalcem osem točk prednosti. Ob podpori domačih navijačev Steaui zmaga ne bi smela uiti.


Košarka - Mednarodni - Evroliga

Efes Pilsen - Laboral Vitoria
1
Gre za dvoboj moštev, ki sta v skupini E z dvema zmagama prikovani na dno lestvice. Efes je sicer slavil že v Vitorii (72:66), zato ima dobre možnosti za uspeh tudi danes. Če še vemo, da znajo turški navijači ustvariti peklensko vzdušje, potem možnosti za uspeh domačega moštva sploh niso majhne.

Košarka - ZDA - NBA

Dallas - LA Clippers
1
Tekme med moštvoma so bile v zadnjem času vselej napete. Sicer se lahko gosti pohvalijo z močnejšo postavo in boljšim položajem na lestvici, vendar pa Dallasu že pošteno teče voda v grlo, saj se z Memphisem in Phoenixom bori za vstop v končnico. Telički si v tem trenutku spodrsljaja ne mejo privoščiti.