PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Crvena zvezda-Budivelnik
1
Ukrajinci v prepolni Areni nimajo "šans". Razlika treh točk se bo stopila v prvih par minutah, potem pa bo čez njih zapeljal valjar. Pri domačih manjka le Mitrović, goste pa je nekaj dni nazaj zapustil Kuksiks, čigar trojke so Budivelnik letos nič kolikokrat reševale. Ko ŠL ponudi še hendikep, ga toplo priporočam vzeti.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Krka-KK Rogaška/+24,5/
2
No tale hendikep je pa za vsaj 5 točk previsok. Pa saj Rogaška niso amaterji! Krki se odsotnost Murića pozna bolj, kot se je to pričakovalo in najbrž tudi danes ne bo na voljo Đikiću. Tale razlika je postavljena preveč na osnovi dejstva, da so gostje na prvi tekmi za kar 40 točk klonili proti Olimpiji. Danes pričakujem boljšo igri Slatine in poraz za okoli 15 do 20 točk.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Polzela-Helios
2
Sagadin je prvo tekmo končnice proti Zlatorogu dobil dokaj na lahek način, na koncu je bilo kar 15 točk razlike, sedaj pa njegove fante čakajo Hopsi. S Polzele sta odšla Udrih in Robertson, zato je bila pred zaključkom sezone želja vrzel zakrpati z vsaj enim kakovostnim igralcem. Brolih je rekel "ne", Atanacković pa bo že nocoj igral, vendar vseeno mislim, da bodo Domžalčani tole tekmo odločili še pred zadnjo četrtino. V rednem delu je bilo +12, danes pričakujem podoben scenarij. V bistvu kar varen material za listke...

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Celje PL-Trimo Trebnje/+9/
2
Celjanom je tale tekma sedma briga, saj jih v soboto čaka povratna tekma Lige prvakov v Flens Areni, za katero bo Tamše gotovo spočil nosilce in priložnost ponudil "klopi". Trimo ima tako lepo priložnost za to, da se iz Zlatoroga vrne s spodobnim porazom. Dolenjci niso zaman prišli v ligo za prvaka in imajo še zmeraj ambicije po četrtem mestu.

Tenis - WTA - Miami

Cibulkova D.-Radwanska A./2:0/
Z
Dovolj je bilo "tihotapljenja" skozi žreb Miamija - Radwanska je zrela za to, da gre domov na zdravljenje kolena. Že proti Vesnini se je mučila, Svitolina ji je vzela celo niz, atletsko izjemno pripravljena Cibulkova, pa bi jo morala "pošolati" v dveh nizih. Poškodovana Poljakinja pač ne more dobiti tega turnirja in danes je prišel čas za pakiranje kovčkov.