36-letni Ashton Kutcher in 30-letna Mila Kunis sta glede svoje zveze zelo redkobesedna. Da se med njima nekaj plete, so mediji opazili, ko sta se začela skupaj udeleževati košarkarskih tekem. Sprva naj bi bila dobra prijatelja, poljubi in objemi pa so razkrili, da sta mnogo več.

Za roko najprej prosil njenega očeta

Zaročila sta se februarja, a o tem nista obvestila javnosti, tako kot to storijo mnogi drugi zvezdniki. Mila se je v javnosti pojavila s prstanom na roki, vendar ga je pred fotografi vztrajno skrivala. Veselo novico so medijem potrdili njuni prijatelji, ki so še razkrili, da je Ashton za dovoljenje najprej prosil Milinega očeta.

Zaradi varovanja svoje zasebnosti ni znano, koliko mesecev je noseča Mila. So pa mediji v zadnjih tednih besno spremljali vsak igralkin korak, saj se je začela oblačiti v široke majice, s katerimi naj bi skrivala že viden nosečniški trebušček. »To je nekaj, kar sta si oba želela. Sta izredno srečna,« je medijem zaupal vir.

Nazadnje so par opazili na tekmi losangeleških Clippersov, kjer so ju med premorom »našli« na kameri za poljube. Ashton je nežno obrnil svojo kapo na glavi in poljubil Milo. Oba sta se nasmehnila in pozdravila oboževalce, ki so navdušeni navijali.

V pričakovanju otroka njuna zveza postala še trdnejša

Demi Moore, ki je stara 51 let, in Ashton Kutcher sta ločitveni postopek zaključila novembra. Tabloidi so poročali, da naj bi bila zvezdnica precej nesrečna, ker s svojim mladim možem ni uspela zanositi. Demi ima sicer tri odrasle hčere, ki so se ji rodili v zakonu z igralcem Bruceom Willisom. Slednji ima z novo ženo Emmo Heming hčer Mabel Ray, ki se je rodila 1. aprila leta 2012.

»Ashton in Mila se počutita, kot da bi zadela na loteriji. Sprva sta bila šokirana, a zdaj komaj čakata na spremembe,« je medijem še pojasnil vir. »Mislila sta, da se ne moreta še bolj zaljubiti, zdaj pa v pričakovanju novega člana ugotavljata, da je njuna zveza še bolj trdna,« je še dodal.