Grawe vam ponuja svojo roko in podporo, na katero se boste lahko zanesli. Za brezskrbno pot vam zavaruje vaše dragoceno premoženje in poskrbi, da bodo težje preizkušnje le kljukica več na vašem seznamu izkušenj.

Odločitev za Grawe Dom je najboljša odločitev

Zavarovanje Grawe Dom vam omogoča celovito zaščito stanovanjskega prostora pred nezaželenimi posledicami pod odličnimi pogoji in z enostavno sklenitvijo zavarovalne police. Da bo vaš dom zares dobro zaščiten, lahko pri premoženjskem zavarovanju Grawe izkoristite posebne ugodnosti in številne druge prednosti paketa Grawe Dom:

- velik obseg kritja, predvsem pri poplavah, tatvinah, udarih strel, plazovih in ujmah,

- realne zavarovalne vsote,

- zavarovanje na novo vrednost,

- konkurenčne cene in popuste,

- visoke zavarovalne vsote iz naslova odgovornosti,

- ažurno reševanje škodnih zahtevkov.

Varnost na prvem mestu

Varnost nas in naših najbližjih je na prvem mestu. Zaščita pred različnimi zunanjimi nevarnostmi je tista, ki nas rešuje. Zavarovalna polica pri Grawe je jamstvo, da morebitnih preprek na vaši poti ne bodo otežili še finančni problemi. Z lastništvom prideta v paketu tudi skrb in strah in le odgovoren ter dober gospodar se zaveda, da mora svoje premoženje zaščititi pred nepredvidljivimi dogodki in možno izgubo.

Kaj lahko zavarujete?

Odločitev za varnost, ki vam jo ponuja Grawe Dom, vam pomaga zaščititi vaš dom, s tem pa tudi vas in vaše najbližje. Zavarujete lahko nepremičnino oz. stanovanjski objekt, stanovanjsko opremo, premičnine. Zavarovalna premija je odvisna od velikosti in vrednosti objekta, izbranega paketa in želenih kritij, načina in dinamike plačil ter trajanja zavarovanja.

Kaj še ponuja Grawe?

Zavarujete lahko tudi gospodinjske električne naprave. Zavarovanje zajema aparate, ki se uporabljajo izključno v privatnem gospodinjstvu in so v lasti zavarovanca, njegovega zakonskega ali izvenzakonskega partnerja, njegovih otrok in drugih sorodnikov, ki živijo z njim v skupnem gospodinjstvu.

Kakšno izkušnjo ima Miha iz Logatca?

"Po ujmi, ki smo jo doživeli letos, bi bilo precej drugače, če bi imel svoje premoženje dobro zavarovano, ne le zgolj minimalno. Razsežnosti naravne nesreče, ki nas je doletela ravno v naši regiji, so nas vse presenetile. Še dolgo bomo čutili posledice uničenja – bližnje drevo, ki se je polomilo in nam delno uničilo streho in del zgornjih prostorov, je naredilo največjo škodo. Sedaj bom moral dobro razmisliti, kako bom zavaroval svoje imetje v prihodnosti, saj je narava čedalje bolj nepredvidljiva. Je pa res, da smo jo odnesli bolje kot pri sosedih, kjer niti osnovnega zavarovanja še niso uredili."

Poskrbite za svojo pot. Grawe je partner, ki ceni vaše dragocenosti in se zaveda kako obremenjujoče so skrbi. Prepustite jih polici Grawe Dom in poskrbite, da bo na vaši poti več lepega, manj lepo pa le bežen spomin, s katerim ste se odlično spopadli.

Več na: grawe.si (http://www.grawe.si/si/zavarovanje_osebnega_premozenja.htm )