Predstavljamo vam hiši Maxima in Prima

Hiši Maxima in Prima sodita v skupino Marlesovih hiš tradition ter predstavljata enostaven, sodoben in funkcionalen doma za vašo družino. Smotrna raba energije se začne z našim ozaveščanjem, da energija ni sama po sebi dana v neomejenih količinah. Premišljena raba energije namreč ne vpliva samo na družinski proračun, temveč na celotno gospodarstvo in okolje. Montažni hiši Maxima in Prima sta prav zaradi tega okolju prijazna in prava odločitev za tiste, ki si želijo zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil.

Slednje izkazujejo tudi gradbeni materiali, ki jih pri obeh hišah sestavljajo certificiran lepljen les, kamena volna DP 5, celulozna vlakna in izolacijske plošče, narejene iz čistih naravnih lesenih vlaken. Medtem ko v hiši Prima toploto zagotavlja toplotna črpalka voda/zrak, se hiša Maxima ogreva s plinsko kondenzacijsko pečjo ter solarnimi kolektorji. Prav zaradi vseh zgoraj navedenih pogojev pa tako hiša Maxima kot hiša Prima ustrezata standardom visoko učinkovite nizkoenergijske hiše in izpolnjujeta pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev.

Sredstva EKO sklada še na voljo!

Tudi letos so vam na voljo omejena sredstva EKO sklada za gradnjo ali nakup pasivne hiše. Marles strokovnjaki vam bodo pomagali pri pridobivanju teh sredstev ter vam svetovali, kako najhitreje do izpolnitve pogojev EKO sklada. Sredstva so izredno omejena, zato je pri sprejemanju odločitev o nakupu novega doma potrebno pohiteti.

Pomoč strokovnjakov pri odločitvi vašega doma

Na Dnevu odprtih vat vam bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš, o prednostih lesenih oken, vrat in še več. Ob zbiri vašega doma vam je na voljo tudi Marles Arhitekturni studio, ki vam nudi brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji. Lahko pa se odločite tudi za Marles Build studio, ki vam bo svetoval vse o novostih in inovacijah na področju gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in lesenih montažnih hiš. Prisotni pa bodo tudi strokovnjaki ogrevanja in prezračevanja ter predstavniki banke Sparkasse, ki vam bodo pomagali sestaviti načrt financiranja gradnje hiše.

Oglejte si tudi naše pomladne ugodnosti!

Letošnjo pomlad vam predstavljamo našo celovito ponudbo 50 hiš na ključ s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji z najkvalitetnejšimi certificiranimi materiali. Vsaka hiša je na svoj način edinstvena, s sodobnim dizajnom in vrhunskimi materiali. Objekti pa so zasnovani in zgrajeni tako, da ustrežejo različnim željam, potrebam in vizijam naših strank.

- V času pomladanskih ugodnosti vam vseh 50 hiš na ključ nudimo za isto ceno v certificiranem pasivnem konsktrukcijskem sistemu.

- Na dnevu odprtih vrat boste seznanjeni tudi s pomladanskimi ugodnostmi, ki smo jih pripravili za vse individualne objekte.

Kako naj se prijavim na ogled?

Da boste zares prejeli vsa odgovora na vprašanja, ki ste si jih zastavili ob izbiri vašega bodočega doma, in ker sta obe hiši že vseljeni, vas prosimo, da svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti info@marles.com najkasneje do petka, 28. marca, do 15. ure.

Zaupamo in vemo, da se boste ob zaključku ogleda odločili za okolju prijazen dom, ki je prava odločitev za vse tiste, ki želite zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil. Za vse generacije, s tradicijo in kakovostjo – izberite Marles.