PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Real (M)-Barcelona /dvostranska stava/
2
Španskima velikanoma za zmago danes namenjam čisto enako mero možnosti in ker so kvote bolj na strani Madrida, sem se odločil vzeti pač višji koeficient. Glede na to, da je trojček Messi, Xavi, Iniesta pri gostih zdrav, bi se Barca utegnila domov vrniti celo s polnim izkupičkom.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija-Krka
1
Krka se je v zadnjih par dvobojih z Ljubljane skoraj vedno vračala z zmago, toda tokrat imam občutek, da bo scenarij dugačen. Odsotnost prvega moža Dolenjcev Murića se vsaj malo pozna, zmaji pa so ob koncu sezone ujeli formo. Napeto bo, zmaga pa tokrat po mojem mnenju ostane doma.

Košarka - ZDA - NCAA

Wichita State-Kentucky U.
1
Moštvo Wichita State je na stavnicah vedno bolj izraziti favorit in ameriški analitiki so si edini, da bo tukaj sicer tesno, a na koncu bi morale prevladati izkušnje Shockersov. Ti so na zadnjih devetih tekmah neporaženi in večinoma prepričljivo boljši od izzivalcev.

Tenis - WTA - Miami

Vesnina E./+1,5/-Radwanska A.
1
Poljakinja je priznala, da je finale Indian Wellsa odigrala pod velikimi bolečinami v kolenu, ki si ga je pred dnevi poškodovala. Pomagal ni niti oporni trak in injekcija, zato sem močno v dvomih, kako bo danes lahko na igrišču v Miamiju sploh normalno funkcionirala. Vesnina je v prvem krogu brez težav odpravila domačinko Riske in napovedujem, da bo Agi ukradla vsaj niz.

Skoki - Planica - HS139

Kraft S.-Diethart T.
1
Kraft je na prvi posamični tekmi sicer nekoliko "zaspal", včeraj na ekipni pa bi bil v skupnem seštevku celo drugi, če bi tekma štela za posameznike. Obakrat ga je odneslo proti dnu skakalnice in bo danes verjetno blizu odra za zmagovalce, medtem ko Dietharta pričakujem okoli desetega mesta.