Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Lorient - PSG
2
PSG je vse bližje ubranitvi naslova. Čeprav je do konca prvenstva še kar nekaj krogov, pa Parižani igrajo zelo dobro, s čimer so si nabrali lepo prednost osmih točk pred drugouvrščenim Monacom. Proti dvanjastouvrščenem Lorientu, ki ga je francoski prvak nazadnje zlahka ugnal s 4:0, Zlatan Ibrahimović in druščina ne bi smeli imeti težav.


Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Lokomotiva ZG - Split
0,2
Če je imela Lokomotiva lani izvrstno sezono, ji gre zadnje tedne precej slabše. Zagrebčani so sicer še vedno na solidnem petem mestu, a so izgubili zadnje štiri tekme. Proti mesto višje uvrščenimi Splitčani jim zato ne bo lahko, še posebej če vemo, da se je njun zadnji dvoboj končal z zmago Dalmatincev s 3:0.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Unicaja - Barcelona
2
Tekmeca se poznata zelo dobro, saj sta nenazadnje oba iz Španije. Kljub temu vloga favorita pripada Barceloni, ki je v drugem delu evrolige kot še edino moštvo neporaženo. Glede na to, da je Unicaja povrhu zadnji dve tekmi izgubila, se nova zmaga precej bolj nasmiha gostom.

Košarka - ZDA - NBA

Houston - Minnesota
1
Houston ima za sabo nekaj težkih gostovanj, saj je igral proti Oklahomi, Chicagu in Miamiju. Pred domačimi gledalci gre raketam precej bolje, saj so v letošnji sezoni na 34 tekmah izgubili le sedemkrat. Povprečno Minesotto zagotovo čaka sila zahtevna tekma.


Tenis - ATP - Miami

Benneteau J. - Gulbis E.
2
Igralca sta se med seboj že srečala, uspešnejši pa je bil Benneteau. Tokrat bi znalo biti drugače, saj je Litovec v boljši formi, z 22. mestom na lestvici ATP pa je tudi kar 30 mest višje uvrščen kot Francoz.