PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Anži Mach.-AZ Alkmaar
1
No, te kvote pa so "nonsens"! Anži je konec tedna izvlekel točko proti favoriziranemu Spartaku, tako da je vzdušje pred povratno tekmo na visoki ravni, poškodb v prvem moštvu ni, medtem ko bodo pri AZ-ju manjkali branilci Wuytens, Marcelis in pa Gouweleeuw. Ok, Anži ni isti, kot takrat, ko so imeli notri same zvezdnike, toda garačev ne anjka. Pričakujem napad od prve minute in uvrstitev med najboljših 8.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Napoli-Porto /Kdo gre naprej?/
1
Še ena neumnost stavnic. Saj ne bi rekel, da Napoli zaostaja recimo za dva gola in ima najpomembnejše igralce poškodovane, ampak lepo vas prosim. Porto ima s prve tekme minimalno prednost 1:0, Napoli pa je doma surova moč, zlasti, če ima spredaj vse fante zdrave. Callejon, Higuain in Hamšik so v stabilni formi, Bentez pa je, v to sem prepričan, zagotovo pripravil taktiko za zmago in napredovanje. Mislim, da bodo sinjemodri slavili z dvem, morda celo tremi goli razlike.

Košarka - ZDA - NCAA

Colorado U.-Pittsburgh U.
2
Analitiki čez lužo so si edini, da bi tukaj Pittsburg moral zmagati in tako pravijo tudi kvote, ki na univerzo iz železarskega mesta vztrajno padajo. Colorado je med sezono izgubil glavnega strelca in skakalca Dinwiddieja, zaradi česar jim večina ameriških portalov napoveduje gladek poraz.

Tenis - ATP - Miami

Lacko L.-De Schepper K.
1
Slovak Lacko ima za seboj odličen rezultat v kvalifikacijah, kjer je brez izgubljenega niza odpravil najprej rojaka Martina, potem pa še neugodnega Duška Lajovića. Dobil je tudi dokaj ugoden žreb, saj nasprotnik razen dobrega servisa v izmenjavah proti njemu bržkone ne bo mogel dohajati tempa. Lacko tole najbrž dobi celo v dveh nizih.

Tenis - WTA - Miami

Cirstea S.-Pironkova T.
2
In še zadnji par, v katerem bosta loparje prekrižali dekleti z balkanskega polotoka. Pironkova letos igra v izjemni formi, vsaj v primerjavi z lansko sezono, ko je težko zbrala moči še za posamezno igro, letos pa ima skupaj s kvalifikacijami bilanco zmag in porazov 14-5. Danes se bo srečala s Cirsteo, ki je sicer tudi v kar dobri formi, toda Bolgarka v medsebojnih obračunih vodi z 2-1 in je Romunko letos v Sydneyu premagala z 2-0.