PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Chelsea – Galatasaray
1
Chelseaju v letošnji sezoni nemalokrat brez pravega razloga na tekmi proti slabšemu nasprotniku izgubi. Tako je bilo tudi v soboto, ko je vodilno moštvo angleškega prvenstva moralo priznati premoč povprečni Aston Villi. Prva tekma proti Galatasarayu se je končala z izidom 1:1, izpad pred domačimi gledalci in moštvu, ki se opira predvsem na že nekoliko ostarele zvezdnike bi bil zato kar veliko presenečenje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M) - Schalke
1
Prva tekma v Gelsenkirchnu se je končala z zmago Reala s kar 6:1. Morda so imeli nogometaši Schalkeja takrat zares slab dan, a dejstvo je, da beli balet pod taktirko Carla Ancelottija igra na vrhunski ravni. Španskemu velikanu se danes ne bo treba pretirano naprezati, saj je četrtfinalni potnik že odločen.

Košarka - ZDA - NBA

Cleveland - Miami
2
Prvaki iz Miamija so nazadnje dobili tekmo proti močnemu Houstonu, medtem ko je Cleveland pričakovano vpisal visok poraz proti LA Clippers. Podoben scenarij se domači ekipi obeta tudi tokrat, saj jim bo nasproti stalo eno najboljših moštev lige.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Dornbirn - Salzburg
2
Salzburg je prve tri tekme pričakovano dobil, čeprav je na prvem srečanju slavil šele po podaljšku. A povsem jasno je, da Dornbirn ni kos klubu z največjim proračunom v ligi EBEL. Domači so igro gostov iz solnograškega dodobra spoznali, a do izraza bi kljub temu morala priti individualna kvaliteta rdečih bikov.