Proti Budućnosti je imel Krim na voljo le deset igralk, od tega samo osem v polju. Šest vas je igralo vseh šestdeset minut, Nina Zulič in Maja Zrnec kljub temu niti za trenutek nista stopili na igrišče.

Takšna je bila pač trenerjeva odločitev. Od dvanajstih igralk v zapisniku sta bili Miša Marinček in Barbara Lazović poškodovani, v igri pa nismo imeli nobenih zamenjav. Dekleta smo se dogovorile, da bomo dale vse od sebe, zavedale pa smo se, da je to naša zadnja evropska tekma v takšni zasedbi. Odločile smo se, da moramo kljub vsem težavam pustiti dušo in srce na igrišču ter pokazati pravo voljo, željo in značaj. Čeprav nismo zmagale, smo se borile po najboljših močeh. Mislim, da je bila naša predstava glede na vse okoliščine dobra: da smo svoje delo opravile profesionalno, korektno in pošteno ter da nam nihče ne more ničesar očitati.

V zadnjih dneh naj bi igralke Krima – šlo naj bi za obliko stavke zaradi nezadovoljstva s stanjem v klubu – vadile brez trenerja Toneta Tislja in članov strokovnega štaba.

O tem ne želim govoriti in komentirati. Je pa jasno, da že nekaj tednov ne treniramo normalno. Priznam, da se je bilo težko motivirati za tekmo, ki za nas ni imela pravega tekmovalnega naboja in razen prestiža za Krim ni bila pomembna. Poleg tega vse težave seveda negativno vplivajo na nas, a smo jih skušale vsaj začasno odmisliti in potisniti na stranski tir.

V Krim ste prišli, da bi z njim postali prvakinja Evrope.

Pred leti sem prišla v Krim s ciljem, da bi v treh sezonah prišla na vrh Evrope. A niti v najhujših sanjah si nisem mogla predstavljati, da se bo zadeva razpletala in končala na takšen način. Zato sem razočarana. Žal so razmere v klubu težke, a upam, da se bo Krim čim prej spet postavil na noge. Rada imam tako klub kot Ljubljano, zato se nadejam, da bo vse spet tako, kot je nekoč bilo, da se bodo torej denarne in ostale zadeve le uredile.

Po sezoni odhajate v Vardar.

Da, odhajam, a zdaj ni primeren trenutek, da bi govorila o tem. Seveda je moj športni cilj postati evropska prvakinja. Kar mi ni uspelo s Krimom, upam, da mi bo z Vardarjem.

Zdaj vas čakajo obveznosti v reprezentanci Hrvaške, potem pa še dve tekmi za naslov slovenskega prvaka z Zagorjem.

Najprej bom seveda osredotočena na reprezentanco, potem se bom vrnila na Krim. V finalu slovenske lige moramo odigrati dobro in sezono končati vsaj z osvojitvijo naslova državnih prvakinj, čeprav ne vem, v kakšni igralski zasedbi bomo v maju. Ne vem, kaj bo mene in soigralke čakalo, ko se vrnemo z reprezentančne akcije. Moramo se pogovoriti in dogovoriti s klubsko upravo, kajti razmere so težke in negotove. Upam, da me bo ob vrnitvi čakalo nekaj denarja, vsaj plača ali dve.