PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 2.liga

Lens-Arles AC
1
Lens niti ni tako suveren domačin, so pa nogometaši Arlesa obupni gostje, saj so stran od svojega stadiona letos dosegli vsega dve točki, v celotni sezoni pa 8. Domači take tekme morajo dobivati, če želijo ohraniti apetite po vrnitvi med elito, sicer pa morajo biti polni samozavesti, ker je v zadnjem krogu celo v gosteh padel vodilni Metz.

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Kaiserslautern-Koln FC /dvostranska stava/
2
Domači si tule poraza res ne smejo privoščiti, ker bi si s tem močno zaprli vrata do Bundeslige, vendar bi se jim ravno to utegnilo pripetiti, saj v goste prihaja vodilno moštvo. Zaradi kartonov manjka vezist Markus Karl, ampak še najbolj je pri stavi pomembno dejstvo, da Kaiserji ne igrajo dovolj prepričljivo. V zadnjem krogu je komaj da padel povprečni Sandhausen, pred tem pa je ekipa izgubila tri zaporedne tekme. Kozlički bi tukaj pomoje morali biti favoriti.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Spartak Moskva-Anži Mach./+1/
2
Spartak je na prijateljskih tekmah igral obupno, čemur je sledilo logično nadaljevanje na nadaljevanju prvenstva, ko jih je premagal Terek Grozni. Da je bera polna, so potem izgubili še proti drugoligašu v pokalu in očitno je te kvote postavljal nekdo, ki zgolj pogleda na lestvico. Igralci Anžija so morali biti zaradi igranja v Evropski ligi tudi med pavzo na visoki ravni, kar je potrdila uvodna zmaga spomladanskega dela z Rubinom. Morda je prišel čas za prvo zmago sezone v gosteh...

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cedevita-Budučnost
1
Cedevita bi si z zmago tudi teoretično že zagotovila nastop na zaključnem turnirju, saj bi se znebili neposrednega zasledovalca. Zasluženo, bom rekel in jih podprl. Navsezadnje jih je letos na njihovem parketu premagala samo Cibona, pa še to je šlo pomoje za pomoč, da tudi volkovi dosežejo Final 4.

Hokej - Rusija - KHL

Donbass-Dinamo Riga
1
Donbass je v tem obračunu vodil že s 3-1, sedaj pa sta dve tesni tekmi šli v smer Latvijcev in odločilna bo gotovo ponudila boj do zadnje kaplje znoja. Dinamo ima zelo dobrega vratarja, a obramba šepa in na dolgi rok je Donbass vendarle boljši.