PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija – Premier

Man. Utd-Liverpool (oba data gol?)
1 (=da)

Največji angleški derbi tokrat po dolgem času nudi drugačno situacijo, saj je letos Liverpoolprecej uspešnejši od rdečih vragov. Redsi so celo v boju za naslov prvaka, ki ga čakajo že več kot 20 let, a za tak dosežek bi danes skoraj nujno morali zmagati. Po porazu Chelseaja se jim sicer nasmiha lepa priložnost, da znižajo zaostanek za vodilno ekipo, toda zmagati na Old Traffordu bo vse prej kot lahko. A dejstvo je, da Liverpool letos ne zna igrati preračunljivo in obrambno, zato jim ne bo preostalo drugega kot lov za čim več zadetki, kar bo voda na mlin motiviranim domačim nogometašem. Glede na ne najboljši obrambi obeh moštev bi se mreži morali tresti.

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG-St.Etienne
1

PSG je letos v Franciji korak pred ostalimi klubi in čeprav St. Etienne sodi med trenutno najmočnejše v ligi in se bori za nastop v ligi prvakov, je težko podvomiti v novo zmago Parižanov, ki tekmece premagujejo kot za stavo, tudi v ligi prvakov, kjer so se sprehodili v četrtfinale.

Nogomet - Italija - 1.liga

Fiorentina - Chievo
1

Fiorentina je v četrtek dobila dvig samozavesti, ko je v evropski ligi na prvi tekmi proti Juventusu v gosteh izvlekla remi, sedaj pa je čas, da ambiciozni klub iz Firenc krona premoč nad Chievom z zmago in se obdrži na mestih, ki tudi v prihodnji sezoni prinašajo igranje v Evropi. Chievo bi bil danes zadovoljen z remijem, a bo verjetno moral pomembne točke v boju za obstanek v serie A iskati kje drugje.

Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona - Osasuna/+1/
1

Barcelona v zadnjem času precej niha v formi, a je vsem v klubu sedaj jasno, da je vrag odnesel šalo in da ni več prostora za spodrsljaje, saj je zaostanek za Realom, ki zmaguje iz kroga v krog, že štiri točke (trenutno celo sedem) in naslednji teden je na sporedu še el clasico v Madridu. Barceloni torej v boju za naslov prvaka ne kaže najbolje, vsekakor pa je danes nujna zmaga, po možnosti prepričljiva, ki bo Kataloncem dala krila pred verjetno odločilno tekmo sezone v Španiji. Osasuna je zadnji dve tekmi izgubila z 0:2, zato domači ne bi smeli imeti težav pri doseganju podobnega ali boljšega dosežka.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Salzburg - Wolfsberger
1

Salzburg se v Avstriji poigrava z nasprotniki in dosega tudi po 6 golov na tekmo. Čeprav bo danes verjetno kateri od ključnih igralcev dobil počitek za povratno tekmo proti Baslu, dvoma o zmagi ne bi smelo biti.