Ekipa Anaheim Ducks je po štirih zaporednih porazih prišla do nove zmage; na gostovanju je premagala Colorado Avalanche s 6:4 in bo na naslednji tekmi igrala s Kopitarjevimi kralji, prav tako v gosteh. Anaheim je ostal na drugem mestu lige (95 točk) in na čelu pacifiške skupne.

Drugi v skupini in tretji v ligi so igralci San Jose Sharks, ki so v New Yorku premagali Islanders s 4:3. Anaheim in San Jose imata po 95 točk, ob tem pa so Ducks igrali tekmo nanj. Na osmem mestu lige je Los Angeles, ki ima 82 točk, vodi pa tokrat prosti St. Louis (97).

Na ledeno ploskev so stopili tudi hokejisti Vancouver Canucks, ki so v gosteh pri Washington Capitals klonili z izidom 3:4. Vancouver je na petem mestu v pacifiški skupini in za Los Angelesom zaostajajo 12 točk, še eden izmed tekmecev Los Angelesa, Calgary Flames, je po kazenskih strelih premagal Dallas Stars s 4:3. Calgary ima 61 točk in je na predzadnjem mestu pacifiške skupine in zahodne konference.

Na preostalih tekmah je Florida Panthers ugnala New Jersey Devils s 5:3, Detroit Red Wings je bil po kazenskih strelih boljši od zadnje ekipe pacifiške skupine in zadnje ekipe Zahoda Edmonton Oilers z 2:1. Hokejisti Chicago Blackhawks so morali doma priznati premoč Nashville Predators z 2:3, Winnipeg Jets pa so prav tako na domačem ledu klonili proti New York Rangers z 2:4.