PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Indian Wells

Isner J.-Gulbis E.
2
Ernests Gulbis je z glavo pri stvari in ko je tako, potem je jasno - zmaga tenis! Po zmagi nad Dimitrovim je odpravil še Bautosto Aguta, sedaj pa se bo spopadel z zadnjim domačinom v tekmovanju, proti kateremu v medsebojnih dovobjih vodi 2-1 in mislim da s trenutno formo lahko naredi razliko še preden niz zavije v podaljšano igro.

Tenis - ATP - Indian Wells dvojice

Federer/Wawrink-Peya/Soares
2
Švicarjema se bo aktivna udeležba na dveh frontah na dolgi rok gotovo poznala, Wawrinka je imel v sredo tudi nekaj težav s hrbtom, zato mi ne delujeta več kot glavna favorita za zmago med pari. Peya in Soares sta na poti do polfinala izločila sama renomirana imena in glede na to, da jima ATP naslov letos še manjka, bosta gotovo naredila vse, da nocoj sklatita švicarski zvezdi.

Tenis - WTA - Indian Wells

Halep S.-Radwanska A.
2
Kljub temu, da Halepova igra vrhunski tenis, pa je tule jaz sploh ne bi postavil za favoritinjo, kvečjemu v "egal" kvote. Radwanska mi je proti Jankovićevi delovala tako, kot da igra ravno toliko, kolikor potrebuje za zmago, odlikuje jo odlična defenzivna igra, proti Halepovi vodi v medsebojnih obračunih s 3-2 in čeprav je Romunka dobila zadnja dva obračuna, zadnjega prejšnji mesec v Dohi, sem do njene zmage skeptičen. Na vse zadnje jo je le nekaj tednov nazaj v Dubaju izdal gleženj.

Tenis - WTA - Indian Wells dvojice

Hsieh/Peng-Kuznets/Stosur
1
Azijska naveza je v Indian Wellsu potrdila vlogo prvih nosilk, saj sta nasprotnicam podarjali "drobtinice". Proti paru Kuznecova/Stosur sta se enkrat že pomerili, v Flushing Meadowsu je bilo lani 75,36, 64, sicer pa sta Hsieh/Peng v Kalifornijo prišli z lepo popotnico iz Dohe, kjer nista oddali niti enega samega niza.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Barcelona-Olympiakos
1
Za konec pa še en "kombo" material. Barcelona ima 9 zmag, brez poraza...doma so vse tekmece premagali suvereno, izjema je le Unicaja, pa tudi tam so imeli Boki&Erazem in kompanija večji del tekme vse pod nadzorom. Kljub temu, da Grkom tale zmaga veliko več pomeni, se mi zdi, da bo Barcelona tudi to tekmo dobila še pred zadnjo četrtino.