Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Barcelona - Manch City
0
Vzdušje v katalonskem taboru po nenadejanem porazu v prvenstvu proti Valladolidu ne more biti najboljše. Kljub vse prej kot dobri formi aktualni španski prvaki tekmo proti Angležem pričakujejo optimistično – tudi po zaslugi izida s prve tekme, ki so jo varovanci Gerarda Martina dobili z 2:0. Pri Cityju nad preobratom vseeno še niso obupali, a pri tem velja vedeti, da tudi predstave sinje modrih v zadnjem času niso na želeni ravni. O tem priča tudi nenadejan nedeljski poraz pred domačimi gledalci proti drugoligašu Wiganu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

PSG - Bayer Lev.
1
PSG je že na prvi tekmi dokazal, da je za razred boljša ekipa od Bayerja, saj ga je v Leverkusnu premagal z visokih 4:0 ter se tako praktično že uvrstil v četrtfinale. Današnja tekma bo tako zgolj še formalnost.

Nogomet - Anglija - Championship

Wigan - Sheffield Wed
1
Wigan v zadnjem času igra izvrstno, o čemer priča tudi zmaga proti Manchester Cityju v pokalu, s čimer je dosegel že svojo šesto zaporedno zmago. Kljub temu ga od vrha druge angleške lige loči lepo število točk, saj je s 53 osvojenimi točkami na osmem mestu. Skoka po lestvici se lahko nadeja že danes, ko bo gostil šele sedemnajstouvrščeni Sheffield, čigar predstave niso najbolj prepričljive.

Košarka - ZDA - NBA

Boston - New York
2
Kratkohlačniki so očitno le uspeli najti zmagovalno formo, saj so nanizali štiri zaporedne zmage. S tem ohranjajo upanje za uvrstitev v končnico, čeprav se možnosti za to zdijo izredno majhne. Zmaga proti Bostonu bo nocoj nujna, optimizem pa jim vliva tudi zadnje medsebojno srečanje, ki so ga New Yorčani dobili s kar 114:88.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Portland
1
Potem ko je Portland večino sezone navduševal in nizal zmage, mu v zadnjem času ne gre najbolje, saj je na zadnjih petih tekmah izgubil kar štirikrat. Proti San Antoniu, ki je trenutno celo najboljše moštvo lige, Damienu Lillardu in druščini ne kaže najbolje.