PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Atletico(M)-Milan/oba gol?/
1 (=da)
Čeprav Milan niti doma ni zmogel zadeti, se mi nekako dozdeva, da bodo na Calderonu zaigrali bolje ter zadeli vsaj enkrat. Balotelli bo glavna nevarnost za Curtoisa, v ekipo pa se najverjetneje vračata tudi Poli in De Jong. Za gol domačih me tako ali tako ni strah, glede na to, da bodo nastopili Costa, Turan in Godin, ki jih je Simeone čez vikend spočil.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayern (M)-Arsenal/oba gol?/
1 (=da)
No, tukaj sem pa še bolj prepričan, da mreže ne bodo mirovale. Bayern je v letošnji sezoni doma zadel na vseh 22-tih tekmah, Arsenal pa se bo danes prisiljen odpreti, ker za napredovanje potrebujejo najmanj dva zadetka. In vsaj enega bi ob zelo dobri vezni liniji Cazorla-Özil-Arteta lahko dosegli. V napadu bo Giroud, nekoliko za njim pa Oxlade-Chamberlain.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Salzburg-Dornbirn
1
Po odsotnosti se v ekipo Rdečih Bikov vrača napadalec Latusa, čigar goli so na začetku končnice precej manjkali. Dornbirn je povedel z 2:0 in če danes Salzburg tekme ne dobi, bo verjetno njihova zgodba za letos končana. Vložek je velik, saj bi se utegnil v primeru neuspeha morda iz Solnograda celo umakniti vsemogočni sponzor...

Tenis - ATP - Indian Wells

Thiem D./+1,5/-Benneteau J.
1
Mladi Avstrijec Thiem ima istega kondicijskega trenerja/psihologa kot Gulbis. Gre za priznanega dr. Reinhardta, ki je oba fanta fantastično pripravil za novo sezono, saj tako Latvijec kot Thiem kažeta izvrstne rezultate. Avstrijski tenisač ta teden še ni oddal niza, premagal pa je domačina Kosakowskega ter Gillesa Simona. Zmaga Benneteauja nad Tsongo me niti ne čudi, saj je slednji trenutno zrel za izpad iz elitne deseterice, prvega pa sem gledal v Marseillu in je tudi povsem premagljiv. Zdi se mi, da Thiem ta dvoboj lahko dobi, vendar sem se na koncu odločil za bolj varno opcijo - niz!

Tenis - WTA - Indian Wells

Dellacqua C.-Davis L.
2
Za konec pa še stava na domačo senzacijo Lauren Davis, ki je najprej izločila Azarenko, potem pa dokazala, da to ni bila le muha enodnevnica, prepričljivo je "odpihnila" še Lepčenkovo in se bo danes za vstop v četrtfinale pomerila s kvalifikantko Casey Dellacquo. Avstralko je v edinem medsebojnem dvoboju do zdaj uspela premagati in verjamem, da ji bo na krilih domače publike uspelo vajo ponoviti. Gre za sila nepopustljivo tenisačico, ki je ta teden tudi dokaj natančna.