Tako Budućnost kot madžarski Györ sta imela pred včerajšnjo tekmo že zagotovljeno napredovanje v polfinale, saj sta Larvik in Krim zaostajala že preveč, vseeno pa je še odprt boj za prvo mesto v skupini, ki prinaša vsaj na papirju lažjega tekmeca v boju za finale. Črnogorke bi se z zmago včeraj zavihtele na prvo mesto, saj so zaostajale le točko, a po remiju se vrstni red ni spremenil in kot kaže, bo prvi Györ, ki bo v zadnjem krogu gostil Larvik, medtem ko Budućnost čaka pot v Stožice, kjer bodo lovile zmago in čakale na morebitne dobre novice z Madžarske.

V vroči dvorani Moraća, ki je bila tudi tokrat napolnjena do zadnjega kotička, so rokometašice Budućnosti in Györa prikazale všečno igro, primerno dvoboju dveh izvrstnih ekip. Na koncu se je tekma končala brez zmagovalca, kar je bil rezultat bolj pisan na kožo gostij, v domačih vrstah pa so kljub zagotovljenemu nastopu v polfinalu očitno želeli več. Zamujena priložnost za zmago in skokom na prvo mesto se je najbolj dotaknila Milene Knežević, saj je črnogorska reprezentantka tik pred iztekom igralnega časa poskrbela za redko viden incident na ženskih tekmah. Kneževićeva je s čelnim udarcem nešportno v glavo udarila gostujočo igralko Anito Görbitz, ki je obležala na tleh. Sramotno potezo Kneževićeve se seveda posnele tudi kamere, zato ji verjetno ne uide visoka kazen disciplinske komisije EHF.

Kneževićeva je sicer stara šele 23 let, a ima že kar bogato kariero. Šestkrat je bila že črnogorska prvakinja in zmagovalka pokala, enkrat pa je slavila tudi v ligi prvakinj in pokalu pokalnih prvakinj. S črnogorsko reprezentanco je Kneževićeva prav tako zelo uspešna, saj ima v svoji zbirki že srebro z olimpijskih iger v Londonu ter zlato medaljo z evropskega prvenstva v Srbiji, prav tako leta 2012. Kljub zelo uspešni karieri pa bo odslej pri njej zaradi včerajšnjega incidenta tudi črna pika.