Eden od zvezdnikov večera je bil Bostonov David Krejči, ki je dosegel kar tri gole proti Floridi. Pri panterjih bodo zato zdaj skušali poskrbeti za boljšo obrambo, ključen člen pa naj bi bil vratar Roberto Luongo, ki je nedavno v Sočiju s Kanado osvojil olimpijsko zlato, za moštvo Floride pa je branil že med letoma 2000 in 2006. Ob Luongu iz Vancouvra v Florido odhaja tudi napadalec Steven Anthony, v zameno pa v Kanado odhajata vratar Jacob Makström in napadalec Shawn Matthias.

St. Louis je potem, ko je v prvem delu za Tampo zadel Martin St. Louis, zaostajal že 2:0, nato pa so hokejisti iz Louisiane v drugi in tretji tretjini zadeli po dvakrat ion poskrbeli za preobrat. V Nasvillu je za Pittsburgh dvakrat zadel Marti Niskanen.

Dallas je danes izgubil pri Columbusu s 4:2. Tekmo je odločil Artem Anisimov, ki je v prvi tretjini dosegel gol za vodstvo s 3:0, v 56. minuti pa je potem, ko so se gostje iz Teksasa približali na gol, poskrbel za končni izid 4:2.

Winnipeg je izgubil z New York Islanders (2:3), v podaljšku je za goste zadel Avstrijec Michael Grabner. V podaljšku so zmagali tudi hokejisti Caroline, ki so se po golu Jayja Harrisona veselili presenetljive zmage s 3:2 na gostovanju v San Joseju.

Ostali izidi: Edmonton Oilers - Ottawa Senators 3:2, New Jersey Devils - Detroit Red Wings 4:3, Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche 2:4 in Phoenix Coyotes - Vancouver Canucks 1:0.